Пилоти видели НЛО край Ирландия

Снимката е илюстративна

9 ноември, 6:47 ч. местно време. В този момент, пилотът на полета на „Бритиш Еъруейс” от канадския град Монреал до летище Хийтроу в Лондон се свързва с контрола на въздушния трафик в района на Ирландия с необичаен въпрос съм диспечерите: „Военните правят ли учения тук горе в момента?”.

Следва уточнение, че пилотът на полета е забелязал необичайни неща във въздуха, водещи към мисълта за НЛО.

Това потвърждават и другите пилоти от екипажа: „Движеше се толкова бързо. Много ярка светлина се появи от лявата страна на самолета преди рязко да завие в посока север. Ярка светлина с много висока скорост. Не мисля, че е светлинно замърсяване, и просто се чудя какво може да бъде… НЛО или множество от други обекти, следващи една и съща траектория, много ярки”.

Подобни свидетелства идват и от поне още два самолета, съобщава Би Би Си, цитира БТВ.

Британската обществена телевизия цитира астроном, според когото вероятно летците са видели влизането в атмосферата на малки парчета прах, които се движат с голяма скорост и буквално светят заради триенето.

Междувременно, международната агенция за авиационни събития издаде доклад по случая, а Ирландския авиационен орган, потвърди необичайната въздушна дейност, като уточни, че разглежда случая като поверителен.

Говорител на въздушния контрол в Шанън заяви, че няма да е уместно те да коментират видяното от пилота, докато разследването на Ирландския авиационен орган продължава.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Заснетото НЛО над Лъбък е една от големите мистерии на миналия век

НЛО-то над Петрозаводск, което променя Брежнев

Любител засне как флотилия НЛО напуска Луната (ВИДЕО)

Рокфелер, който искаше да разкрие тайната за НЛО

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.