Полтъргайсът Кики се завръща

кики

Помните ли полтъргайста Кики, който взриви България в началото на 90-те години през 20 век?

Полтъргайста Кики се е завърнал при своята стара познайница Даниела Мичева от Пловдив. В началото на Прехода Кики стана известен посредством дадената свобода на медиите да пишат за всичко, което смятат за интересно.

Историите за Кики станаха много популярни из цялата страна, тъй като пресата им даде голяма гласност, нещо нечувано до тогава. Разказите на 11-годишното момиче Даниела бяха предмет на разговор сред всички хора.

Порасналата Даниела, която вече е на 37 години съобщи за неговото ново появяване. Даниела Мичева била дълго време в САЩ и скоро се завърнала в родината си.

При посещението си в България Даниела потърсила ектрасенса Момера Пенчева и си уредила среща с нея. По време на разговора си двете жени разговаряли за Кики и Даниела споделила, че полтъргайста отново започнал да я посещава, само, че много рядко. Според Момера Пенчева това се дължало на отпътуването на Даниела от България, защото именно Кики бил свързан със страната ни и неговото отсъствие било поради заминаването на Дани на далеч.

Полтъргайста се появи през далечната 1990 година и извършвал контакт само с малката тогава Даниела Мичева. Тогава се включиха много лекари и дори духовници, като се опитаха да помогнат на детето да се отърве от натрапеното присъствие на духчето, но Кики не престана да я следва. Един от участвалите изследователи-писателя Христо Нанев още помни как полтъргайста отговарял на зададените му въпроси, с почукване по масата, но единствено в присъствието на момичето.

Самата баба Ванга се опита да разгадае този феномен. Пророчицата успя да го опише, като живо същество, наподобяващо птица, с ципи между пръстите на ръцете и краката.

Според различните мнения на екстрасенси и други специалисти появата на полтъргайста Кики е свързана с натрупване на някакво количество от енергия в материалния свят, която се изразходва при контактите му с живи хора и така постепенно комуникацията става   все по-рядко, докато с годините напълно изчезне.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ПОРДИМСКИЯТ ПОЛТЪРГАЙСТ ОТ 1989 Г. ОСТАВА НЕОБЯСНИМА ЗАГАДКА И ДО ДЕН ДНЕШЕН

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.