Последната цифра в годината ви на раждане най-добре разказва за характера ви

числа

Знаем, че годината на раждане играе важна роля в живота ни. Оказва се обаче, че много важна е последната цифра. Благодарение на нея може да се научи към коя природна стихия се отнасяте. А от това зависят чертите на характера ви и много други.

0 и 1 – Метал

Хората от тази стихия обладават силен характер и твърда воля. Те са независими, принципни и сдържани. При тях винаги има набелязана цел, от която никога не отстъпват. По пътя към своята цел, те не се спират пред нищо. Те винаги се стремят към властта, разкоша и парите, което може да завърши зле. Но като цяло животът на тези хора е наситен и хармоничен.

2 и 3 – Вода

Тези хора се отличават с доброта и мек характер. Те са мили, обаятелни и умеят да състрадават на другите. Те проявяват грижа и са склонни да опекунстват, получават се много добри родители. А също така и творчески личности. Те имат талант, успешни са в изкуството.
Тези хора са талантливи във всичко. Те добре намират общ език с всеки човек, при тях се получава всичко, с което се заемат, те са отлични приятели и колеги.

4 и 5 – Дърво

Хората, принадлежащи към тази стихия, са уверени в себе си. Техният живот е разписан по минути, те винаги с нещо са заети. Те искат да видят всичко, което е възможно, да отидат във всеки край на света. Тяхната любознателност няма граници. Това са истински ерудити. А също така са много грижовни и самоотвержени хора.

Никога не можеш да обвиниш човек от стихията на дървото в егоизъм. За приятели и близки те са готови на всичко и винаги ще се притекат на помощ в нужния момент. Мечтата винаги ги тегли напред, към нови върхове, но те никога няма да жертват потребностите на своите близки заради мечтите си. Заради това после може да страдат.

6 и 7 – Огън

Огнени хора, какво друго да се каже. На тяхната енергия може да завиди всеки, тя е просто неизчерпаема. Още тези хора са горещи и непостоянни. Спонтанните решения и необмислени действия – това е най-големият им проблем. Често могат да станат жертва на своята избухливост.
Но те са родени лидери, зад тях върви тълпата. Именно такива хора покоряват върхове, вдигат революции. Не е възможно да не ги обичаш.

8 и 9 – Земя

Най-амбициозните и надеждни хора. Всяко тяхно решение е щателно взето и обмислено, те никога не действат спонтанно. Заради това могат да се лишат от много радости, затова рядко попадат в неприятности. Във всичко те са педантични: всичко при тях трябва да бъде по план, по график. Тях ги плаши неизвестността.

Нашият характер е предопределен от множество фактори в зависимост от това, кога сме се родили, какъв е зодиакалният ни знак и каква стихия ни покровителства. От това зависи много, включително и нашата съдба.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Изберете си 3 китайски мъдрости, които пасват най-добре на характера ви и вижте нещо ценно за себе си!

7 характерни неща за личностите със силна психика

Пеперудата на всеки месец разкрива характера ти

Вашият характер според начина, по който използвате Facebook

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.