Почина серийният убиец Чарлс Менсън

Чарлс Менсън

Серийният убиец и лидер на окултна група от 60-те години на миналия век – Чарлс Менсън, е починал на 83-годишна възраст, предаде AFP, като се позовава на информация от местни медии.

Менсън, който излежаваше няколко доживотни присъди заради серия от убийства, извършени през 1969 г., е починал в болница в щата Калифорния.

Чарлс Менсън, един от най-прочутите престъпници на 20 век и част от водената от него група „Семейството“ биват признати за виновни по обвинение в убийството на седем души.

Сред жертвите е съпругата на режисьора Роман Полански, актрисата Шарън Тейт, която е бременна в деветия месец.

Менсън бе приет в болница през януари тази година заради силен вътрешен кръвоизлив. Тогава лекарите отказали хирургическа намеса, опасявайки се, че той е твърде слаб и няма да издържи операцията.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Десет мита за серийните убийци

Българските серийни убийци

10 серийни убийци, които никога не са били заловени

Убийци, вдъхновени от жестокостта на филмови злодеи

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.