Предсказания за 2021 година

Едва ли нещо може да ни уплаши и изненада след настъпилата пандемия от коронавирус, но ето какви са предсказанията за 2021 година по записките на Нострадамус.

Според предсказателя през 2021 година ни очаква велико преселение на народите, предизвикано от бедността и войната. Ако се замислим това предсказание не е чак толкова нелогично и част от него вече се сбъдва през последните години.

Трета световна война

В своите стихове Нострадамус говори за „голям шум по море и въздух“. Според някои тълкуватели това може да е предсказание за Трета световна война, която ще се води в Близкия Изток и ще засегне най-вече Сирия и Иран.

Друго предсказание подсказва нарастване на мощта на Турция.

Природни катаклизми

Според предсказания на Нострадамус през 2021 година ни очакват сериозни природни катаклизми. Предсказани са сериозни загуби сред животните, а най-пострадали ще са страните, които имат излаз на море.

Не са изключени цунами, изригване на вулкани и пожари.

източник: actualno.com

Вижте още: 

Предсказанията на Волф Месинг за 2021 година за Русия, Европа и САЩ

Тези цветове ще ти донесат късмет и щастие през зимата

Петър Дънов за Ерата на Водолея

Предсказанията на Едгар Алън По

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.