Признаци, че имате силна аура

Енергията на всеки човек може да бъде програмирана за успех. Анализирайки по-внимателно биоенергията си, ще определите в коя посока трябва да работите върху себе си или изобщо не се налага да работите върху вашата енергия.

Може би имате силна защита и дори не сте знаели за това. Време е да го проверите!

Има 7 основни признака на силна личност, с мощна енергия. Ако тази характеристика не резонира с вас, тогава може би ще съответства с някой от вашите роднини или приятели. Когато контактувате с такива хора, вие също ставате по-силни на ниво биоенергия!

Енергията, която излъчват, ви влияе положително. Възможно е да увеличите и подсилите аурата си, основното е да общувате по-малко с токсични хора и енергийни вампири, защото те само отнемат всичките ви сили и не успявате да ги възобновите. Бъдете бдителни и не се страхувайте да премахнете такива хора от живота си. Не трябва да имате нищо общо с тях.

Признаци на силна аура

Първият признак се появява, когато аурата е ясна и силна: човек рядко се разболява. Когато аурата е слаба, човек се преуморява, има нисък имунитет, често боледува, страда от хронични заболявания. Понякога се повяват по-сериозни заболявания.

Вторият признак на силно биополе е, че неговият собственик има подчертан успех във всички области на живота. Има късмет по много начини. Хората с висока енергия винаги са по-успешни, без видими усилия в тази посока.

Третият признак на силна аура са чувствата. Човек със силна енергия излъчва оптимизъм. Той привлича другите към себе си, зарежда ги с вътрешната си светлина.

Когато застанете до такъв човек, вие се зареждате от него, защото той е като батерия. Има желание да се развива, действа, завладява света, всичко наоколо изглежда обещаващо. Лесно е да се влюбите в него и е трудно да го забравите.

Четвърти признак: силният характер на високо енергийните хора. Те винаги са готови да ви подкрепят в трудна ситуация и го правят от сърце. Това не означава, че те нямат свои собствени проблеми. Те просто знаят как да ги решат.

Пети признак: ако човек има високо ниво на енергия, то най-вероятно той има ясно изразени лидерски качества. Да бъдеш добър лидер за другите и да имаш ниско ниво на биоенергия са две напълно несъвместими неща.

Шести признак – силно и здраво тяло – силна аура. Когато човек е силен духовно, тялото му също се опитва да балансира и подобри здравето си.

Седмият признак е отношението към другите и непредубедеността. Тези индивиди не могат да се нарекат сноби. Те не правят прибързани заключения и не съдят другите по слухове. Те не се страхуват да експериментират, разширяват границите и да гледат към бъдещето.

Надарени с толкова мощна енергия, че не се страхуват от никакви промени и изпитания. В крайна сметка всичко, което правят, е за по-добро!

Morkadis

Развивайки се ставаме по-добри и в същото време повишаваме енергийното си ниво. Аурата ни става все по-мощна.

Има малки изключения от правилата, но най-често всичко се случва точно както е описано по-горе. Развивайте се, работете върху енергията си, стремете се да се усъвършенствате, бъдете открити и с чисти мисли. Бъдете щастливи!

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Какъв цвят е аурата на името ви?

Как аурата ви въздейства върху останалите хора

Техники за изчистване и разширяване на аурата

Как можете да видите аурата на другите?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.