Проверени рунически формули за всякакви случаи

2

Ако сте опитали всички възможни заклинания и ритуали, но желанието ви все още не се е изпълнило, използвайте древните знания. Руническите формули ще ви помогнат да изпълните всяка своя мечта и ще ви предпазят от беди.

Руните се считат са най-могъщите символи, които биха могли да променят коренно съдбата на всяко човешко същество. Съществува легенда, че Бог Один е дал това знание на хората. Те са им помагали да живеят в благоденствие и са ги предпазвали от негативно въздействие.

За съжаление до наше време е достигнала само една малка част от знанията за руните, но дори и те са достатъчни за да променят живота ни към по-добро. Съвсем доскоро руните са били използвани и като инструмент за гадаене. Те са вдигали завесата на бъдещето и са давали ефективни съвети, които ако човек следва може да повлияе на ситуацията.

Сега мнозина използват руническите формули за да постигнат целите си. Руните работят отлично самостоятелно, а също така стават още по-мощни при правилното им комбиниране. Но при съставянето на различни комбинации е необходимо да се знае за тях цялата информация, в противен случай можете да навредите и на себе си, и на близките си.

Проверени рунически формули

Формули има много, но някои могат да помогнат, а други няма да са толкова ефективни. Всичко зависи от целта, за която са били съставени. Схемите, които ви представяме, се смятат за универсални, и помагат на всички, без изключения.

Руни за защита от всякакъв негативизъм

Първо се нанася Хагал – руна за унищожение и избавяне от всякакъв негативизъм. Този символ буквално занулява вашата енергия и разчиства пространството от ментални боклуци, лоши мисли, уроки и магии.

За да се запълни освободеното място и да се насочи развитието на събитията в правилната посока, след тази руна трябва да се поставят Еваз и Феху. Те ще ви помогнат да постигнете целите си и да изявите за себе си истинските си желания.

За да се укрепи резултата и да се създаде активно защитно поле, завършете тази формула с руната Алгиз. Тя ще ви предпазва от неприятности в бъдеще и ще изостри интуицията ви.

3 4 5 6

Универсална формула за изпълнение на желанията

Тази комбинация може да се използва за всякакви цели. Ако ясно знаете какво искате, помислете за вашето желание и нарисувайте формулата на хартия. Помолете руните за помощ, но с условието, че те няма да причинят вреда на никого. След изпълнението парчето хартия с руните трябва да бъде изгорено.

Руната Сулу прояснява ситуацията и събира всички необходими елементи заедно. Това е символ на слънцето, който ще ви даде енергия за постигане на целите в нужния момент.

Morkadis

Kано – знак за въплъщение и движение към избраната цел. Помага да се съсредоточите върху вашето дело и да получите резултат възможно най-скоро. Тя дава представа за това какво да се направи за да се изпълни желанието и ви дава силата за да го постигнете.

Руническата формула се завършва с Феху и Вуньо, които в тази комбинация означават успешното приключване на делото и даряват радост от полученото.

7 8 9 10

Руническите формули са отлично средство за осъществяване на мечтите. Но трябва да помним, че на някои от желанията им трябва време за да се реализирате. Не пришпорвайте събитията, вървете стъпка по стъпка към целта, разкривайте се пред Вселената.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.