Реинкарнация и взаимоотношения (връзки между душите)

душа близнак

Когато се раждаме – ние не сме сами; също така не сме сами, и когато живеем и умираме. Въпреки, че понякога изглежда, че няма никой наоколо. Въпреки това, повечето хора дори не си представят какви дълбоки връзки имат с другите хора. Освен известните ни лични връзки, има комуникационна система от по-висш порядък. Ето някои от тях.

Връзки между душите: сродни души

Когато става дума за сродни души, обикновено се подразбират сексуални партньори – хора, които имат дълбоки сексуални и любовни отношения. Истинските сродни души, обаче, не винаги влизат в сексуална връзка.

В много случаи те не са много заинтересовани от сексуалния аспект на връзката им. Енергията на истинската връзка на сродните души се проявява много по-мощно. В действителност те си помагат един на друг за да се издигнат до нови нива на съзнанието и живота. Често сродните души поддържат контакт за много кратък период от време с една-единствена цел – да се възползват от мощната комбинация от своите енергии, за да се издигнат до определен етап от развитието си.

Те почти винаги имат противоположен пол – за да се балансира полярността. Въпреки това, в различни животи е възможно редуване на мъжки и женски роли. Сродните души често може да се срещат на висши планове по време на сън и да продължават да поддържат връзка на тези нива.

Когато сродните души са във физически тела, те понякога могат да развият сложни отношения. Ако един човек се е издигнал до по-високо ниво на развитие, отколкото другия, то по-слабо развитите аспекти на последния може да го дразнят. В този случай на вторият партньор, чиито енергии са по-слабо развити, може да му се струва, че му поставят прекомерни изисквания.

В нашето тяло, зад мечовидния израстък (в долната част на гръдната кост) е концентрирана енергия, която е свързано с нашия истински Аз. Тя може да бъде наречена „зърното на нашия Аз“, или съвършен модел на този наш Аз, който трябва да реализираме. Затова именно в този участък преобладават енергиите на съдбата.

В случай на дълбока връзка съвършеният модел на вашия Аз влиза в контакт със същата част на тялото на другия човек, и по този начин се установява връзката между душите. В същото време всеки усеща, че е индивидуална душа, и тази връзката му разкрива нови възможности.

Когато наблизо се оказват сродни души, тези части на тялото, като правило, започват да резонират.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви!

  Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.