Седмичен хороскоп от 15 до 21 януари

Астро-аспекти

На 16 януари Слънце секстил Нептун

На 18 януари Меркурий секстил Сатурн

На 19 януари Меркурий тригон Юпитер

На 19 януари Венера квадратура Нептун

На 20 януари Слънце съвпад Плутон

На 20 януари Слънцето влиза в знак Водолей

На 21 януари Плутон влиза в знак Водолей

Луната през седмицата се движи през знаците –  Риби, Овен, Телец и Близнаци

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 16, 17, 18 (до 11:43ч), 19 (след 12:10ч), 21 (след 13:15ч) януари. Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –15, 17 (след 11:20ч), 19 (след 12:10ч), 20, 21 януари.

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

16.01. 06:34 – 16.01. 06:50

18.01. 10:04 – 18.01. 10:13

20.01. 15:58 – 20.01. 15:59

Morkadis

Овен – Седмицата ще бъде наситена със събития и доста интересна. Няма да искате да седите безучастно, ентусиазирано ще се впускате в действия. Благоприятно време за правене на планове, особено амбициозни. Вторник и сряда ще бъде много натоварено и едва ли ще успеете да избегнете напрегнатите моменти в това време. Ще ви се наложи да решавате няколко въпроса наведнъж, а хората около вас ще се намесват в делата ви по-често от обикновено, което ще ви дразни. Покажете съпричастност и солидарност, когато е необходимо, тъй като тези нагласи помагат за изграждането на по-силни връзки.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни –16, 17

Телец – След известно объркване в първите дни на седмицата ще можете да се върнете към плановете си, спокойно да завършите започнатото по-рано. Дайте си малко време да влезете в правилното настроение. Добре би било да имате определен план за действие, а не да разчитате на способността си да импровизирате и моментално да намирате изход от всяка ситуация. Ако разчитате на собствените си сили, а не на късмета и подкрепата на другите, ще можете да избегнете напразни надежди и разочарования. Време е да обмислите финансовото си бъдеще по-внимателно.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 18, 19

Близнаци – Седмицата може да се окаже достатъчно интересна. Филтрирайте всичко по степента на своята важност. Вълната на напрежението сега се движи към вас от страна на приятелите. Бъдете по-избирателни към кръга на обкръжението си. Стремете се да запазвате състояние на хармоничност и спокойствие във всяка ситуация и така ще се предпазите от импулсивни и безсмислени действия. Присъствието на Луната в сектора на приятелствата може да ви направи по-отворени в социалните дейности, въпреки че има потенциал за напрежение в колективите.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 15, 21

Рак –  Постарайте се да не правите грандиозни планове. Съдбата ще ви съпътства в по-малките дела. Ще се намирате на пика на своите възможности и работоспособност. Не позволявайте обаче на работата да попречи да се радвате на живота. Времето подхожда за всякакви реконструкции. Възможно е да забележите, че вашите близки съвсем не гледат толкова радушно на вашите оптимистични планове за близката петилетка, както вие. Ще се справите с почти всякакви трудности, ако действате разумно, а не емоционално. Ще имате добра възможност да подобрите и обогатите взаимоотношенията си.

Благоприятни дни – 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Лъв – Старайте се да се настроите положително. Успехът в професионалната област е напълно възможен. Вероятно няма да дойде веднага, но вие бъдете готови да проявите търпение и постоянство. Седмицата може да бъде трудна за вас, особено ако сте планирали нещо ново. Не очаквайте, другите да ви помогнат. Ще успеете да разрешите някои конфликтни въпроси. Подходящо време да разширите кръга си от приятели и да засадите семената на бъдещи връзки. Дейностите на открито могат да бъдат много полезни през този период и пътуване за развлечение е силно препоръчително.

Благоприятни дни – 16, 17, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Дева – Креативните хора ще получат вдъхновение в следващите дни, ще се появят нови идеи. Бъдете активни и се опитайте да доведете до край всичко, което вече сте започнали.  Дори когато наоколо цари суматоха и объркване, вие успявате да запазите самоконтрол, да не се изнервяте и да вземате правилни решения.  Периодът е подходящ за размисъл и вземане на мъдри решения. Пазете се от импулсивни действия и необмислени решения през тази седмица – те могат да повлияят негативно на случващото се около вас.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 21

Везни – Звездите ви обещават добро развитие на събитията, при условие че проявите повече отговорност и помагате на другите. Ще се справите с трудностите, дори ако ви се струва, че нямате избор. Благоприятно време за организация на ежедневните ви задачи и действия. В семейната среда може да възникнат конфликти, изискващи по мирна позиция. Не допускайте тези конфликти да влияят на работата и настроението ви. Намерете креативни начини да направите рутината си по-ефективна и приятна.

Благоприятни дни – 21

Бъдете внимателни –16, 17

Скорпион – В началото на седмицата не сте застраховани срещу трудности, но за да се справите с тях, се постарайте да бъдете по-търпеливи и да не се поддавате на емоциите. Средата и втората половина на седмицата ще донесат възраждане на любовните отношения. Романтичните запознанства, които ще се случат тези дни, имат добри шансове да преминат в по-сериозна връзка с перспектива. Звездите обещават благоприятни промени на тези, които търсят любовта. А ако вече имате връзка, покажете добронамереност и внимание към половинката си.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни – 18, 19

Стрелец – Третата седмица на януари е почти перфектна за реализиране на идеи, въпреки че не са изключени някои трудности. Съсредоточете се върху целите си, но се старайте да избягвате прибързани действия. Трябва да запазите спокойствие, което няма да е толкова лесно. Добре ще направите, ако отделите достатъчно време, както за активна, така и за пасивна почивка и сън. Отделете време и за укрепване на личните отношения. Необходимо е да обръщате повече внимание на близките, да им дарявате любов, кураж и вдъхновение.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 15, 21

Козирог – Началото на седмицата може да се окаже напрегнато за мнозина, които имат нерешени проблеми. В професионалната сфера е важно да бъдете внимателни, защото има вероятност да се появи силна конкуренция. С колеги или съмишленици може неочаквано да възникне остър конфликт. Опитайте се да действате целенасочено във всяка ситуация. Ще търсите комфорт и уют, където да можете да се отпуснете. Втората половина на седмицата ще премине по положителен начин.

Благоприятни дни – 15, 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17

Водолей – Тази седмица има както своите плюсове, така и своите минуси. Предстои да свършите много неща. Всичко ще зависи от вашата активност, търпение и постоянство. Особено важни са точността, сериозността, вниманието към детайлите. Настройте се положително – така по-лесно ще постигнете целите си. Периодът отваря нови възможности, дава шанс да постигнете отдавна поставени цели или поне да се доближите до тях.  Възможно е да трябва да вземете някои важни решения. Обърнете внимание на близките си или им поднасяйте приятни изненади по-често.

Благоприятни дни – 16, 17, 21

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби – Предишната ви цел, към която сте се стремили, може вече да не е актуална и да сте загубили интерес. Когато срещнете препятствие, може да се почувствате объркани, без да знаете какво да правите по-нататък. В този случай просто изчакайте няколко дни, докато придобиете яснотата по въпроса. Избягвайте споровете и всякакви разногласия – те могат да вземат неочакван обрат и да се проточат дълго. Не се захващайте с много неща наведнъж. Щадете се малко повече. Социалният ви кръг може да се увеличи с нови интересни познанства.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 15, 21

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.