Седмичен хороскоп от 17 до 23 януари

Астро-аспекти

18 януари 

Пълнолуние в знак Рак в 01:50ч

Уран излиза от ретроградност

20 януари

Слънцето влиза във Водолей

23 януари

Слънцето в съвпад с Меркурий

Луна през седмицата се движи през знаците – Рак, Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подстригване – 20, 22 и 23 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата – 17, 18, 19, 20, 21, 23 януари

Луна без курс“ – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

18.01. 01:50 – 18.01. 06:04
20.01. 10:17 – 20.01. 16:03
22.01. 21:47 – 23.01. 00:04

Овен – Възможно е да има някои неочаквани промени. Вече трябва да поемете отговорност за това, което искате да постигнете в личния и професионалния си живот.Може да сте предразположени към изкълчвания на глезена. Подарете на краката си грижите и вниманието, от които се нуждаят.  Носете обувки, които са удобни. Да се избягват високи токове. Любовта може да бъде дива и страстна тази седмица. Вие сте най-щастливи в ситуации, в които можете да разгърнете своята креативност.

Morkadis

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17, 23

Телец – Нов етап е на път да започне във вашия личен живот. Възможно е да предприемете нови посоки по отношение на вашето местоживеене. Може би вие сте решили да живеете с партньора си, или вашият любим човек да се нанесе във вашия дом. Друга възможност е да мислите за закупуване или наемане на жилище, или може би за преустройство на апартамента, в който живеете в момента. Така или иначе предстои вземането на важни решения. Трябва да се справите и с повече неудобства, които се случват, защото някои проблеми все още висят над главата ви.

Благоприятни дни – 16, 17, 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19, 20

Близнаци – Очаквайте кармични уроци, но нека това да не ви плаши. Интуицията виможе да бъде много силна тези дни. Абсолютно важно е да останете физически активни, въпреки че може да нямате енергията, която имате обикновено. Трябва да си починете малко повече. Колкото по-гъвкави сте, толкова по-лесно ще ви бъде. Бъдете бдителни и най-вече избягвайте да споделяте всякакви клюки. Избягвайте да поемате отговорностите на другите. Съсредоточете се повече върху собствените си приоритети. Тези дни звездите ви предлагат повече възможности.

Благоприятни дни – 19, 20, 23

Бъдете внимателни –21, 22

Рак – Планетарното подреждане през седмицата ще подсили защитните ви инстинкти. Ще срещнете трудности както в личния ви живот, така и в професионалния. Не правете компромис с нещата, в които наистина вярвате. Ще е известно предизвикателство да се справите с определени неща тази седмица, но напомнете си, че този период скоро ще свърши. Дайте време на нещата да се успокоят и ще видите, че ситуацията ще се промени. Отвореността към нови концепции и идеи увеличава шансовете ви да се срещате с повече хора.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 16, 17, 23

Лъв – Може да имате много емоционална седмица – не непременно тежка. Нещо, което е било мъгливо преди, става кристално ясно до уикенда, но може да не помогне. Ако нещата по досегашният начин не работят, опитайте друг подход. Не предприемайтеголеми промени твърде бързо, но бъдете отворени за нови възможности. Опитайте се да установите добра връзка с непосредственото си обкръжение и покажете, че могат да разчитат на вас във всичко. Обърнете внимание на здравето си и не пренебрегвайте дребните си здравословни проблеми.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 19, 20

Дева – Тази седмица преминава в относително спокойна атмосфера. Този период може да бъдете много заети с различни задачи или хора, нуждаещи се от търпение и подкрепа.Внимавайте да не бъдете въвлечени в съмнителни мероприятия. Старайте се да се държите на дистанция от негативни хора, които непрекъснато се опитват да пречат наидеите ви. Време е да преоцените романтичните си стратегии. Това, което е работиловчера, може да не работи днес. Предизвикайте себе си и партньора си да излезете от зоната си на комфорт, за да опитате нови и вълнуващи неща.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 21, 22

Везни – Дайте си времето, от което се нуждаете, за да свършите работата си и да можете да отделите времето, което е необходимо на вашите взаимоотношения. Това е седмица, за да се утешите с това, което знаете, че е истинско и добро в живота ви: приятели, деца, любими и родители. Обърнете се към отдавна забравен приятел, предложете да помогнете на детето си с домашните, разменете с партньора си малко нежност.Препоръчва се всичко, което можете да направите, за да извлечете максимума от личните си взаимоотношения.

Благоприятни дни – 18, 19

Бъдете внимателни – 16, 17, 23

Скорпион –Тази седмица ви подготвя изненади. Аспектите на вашия професионален сектор изискват от вас да отделите много енергия и усилия. Може да сте много по-заети от обикновено и да действате в срокове. Във всеки случай няма да имате много време да се забавлявате. Нещата са непредвидими в любовния ви живот. Събитията може да разклатят обичайното ви ежедневие. Имайте смелостта да промените посоката. Може да се почувствате в капан между два противоположни избора. Особено важно е да обърнете внимание на здравето си. Не пренебрегвайте и най-леките настинки.

Благоприятни дни – 16, 17, 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19, 20

Стрелец – През следващите дни не се очакват нито важни събития, нито големи промени в живота ви. Някои от проблемите може да са незначителни. Не допускайте рутината да превземе живота ви и се опитайте да внесете повече забавление и радост в дните си. „Експериментиране на всички нива“ е лозунгът на седмицата. Вие и вашият партньор не можете да направите нищо друго, освен да опитате всякакви нови неща. Това ще внесе малко вълнение в отношенията. Балансирайте духовното и земното, защото се нуждаете не само от физическа, но и от духовна храна.

Благоприятни дни – 19, 20, 23

Бъдете внимателни – 21, 22

Козирог – Тази седмица щастието ще ви се усмихне и ще ви покровителства в различни неща. Астралната енергия в този момент ви кара да се чувствате живи и отворени за нови неща. Приливът на сила и жизненият тонус ще ви помогнат по-лесно да се справите с отговорностите си. Сега ще бъде най-доброто време да покажете уменията си. Би било хубаво любовният ви живот да е като роман, но фантастиката не е реалност. Работете, за да постигнете щастлив баланс между това, което искате и това, което е налично.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 16, 17, 23

Водолей – Вероятно ще бъде много натоварено време. Възможно е да има конфликт между корпоративните цели и личните ви интереси. Не е добра идея да сменяте работата сега, дори и да няма възможност за незабавен растеж. През тази седмица е по-добре да се ангажирате със самоусъвършенстване и да обмислите желанията си. Общуването с околните ще изисква повече търпение, отколкото обикновено. Може да се сблъскате с различни препятствия, но това не може да ви накара да се откажете от плановете си.

Благоприятни дни –  23

Бъдете внимателни – 19, 20

Риби – Вашите най-дълбоки емоционални нужди може да излязат на преден план с позицията на планетите през седмицата. Ще бъдете много чувствителни, неспокойни, променяйки позицията си, търсейки какво да правите и с чести промени в настроението. Има моменти, когато е по-важно да почувствате чувствата си, отколкото да държите всичко под контрол. Тази седмица ще бъдете несериозни и колебливи, когато вземате решение. Опитайте се да се борите с песимизма, който на моменти ви обзема.

Благоприятни дни – 16, 17

Бъдете внимателни – 21, 22

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.