Седмичен хороскоп от 3 до 9 август

Астро-аспекти:

На 3 август Пълнолуние в знак Водолей в 19:00ч

На 4 август Меркурий в опозиция със Сатурн

На 4 август Марс в квадратура с Юпитер

На 5 август Меркурий преминава в знак Лъв до 20 август

На 7 август Венера преминава в знак Рак до 6 септември

Луната се движи през знаците Водолей, Риби, Овен

Благоприятни дни за подстригване –  7, 9 август

Благоприятни дни за боядисване на косата – 3, 4, 5, 6, 7, 8 август

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената  „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

05.08. 00:47 – 05.08. 05:29

07.08. 15:55 – 07.08. 16:06

09.08. 22:51 – 10.08. 04:29

Овен –Вероятността за истински успех тази седмица е много по-реална. Проблеми могат да възникнат по време на работа и в бизнеса, но хората от този знак ще се справят с тях. Трябва да бъдете подготвени за внезапни промени. Плановете ви за нещо, което да направите в следващите дни, може да се наложи незабавно да бъдат коригирани. Фокусът на вниманието ви може да бъде насочен върху стари идеи или планове. Звездите ви съветват да не забравяте за близките си и да прекарвате повече време със семейството си.

Morkadis

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 8, 9

Телец – Седмицата ви не се очертава да е лесна, но сега трябва да съберете силите си и да проявите повече постоянство в работата и в следствие това ще получите добри постижения и резултати. Важно е да се научите да виждате нови възможности в света около вас. Тези дни са благоприятни и за романтичните и любовните преживявания. Научете се да се наслаждавате на малките неща. Възможно е неочаквано приключение или да заминете на непланирано пътуване или малка ваканция.

Благоприятни дни –5, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Близнаци – През тази седмица в много отношения съдбата ще бъде на ваша страна, но бъдете умни и мъдри в действията си, избягвайте необмислени и лекомислени постъпки. Не трябва да поемате ненужни рискове, както и да се карате с непознати. Всеки конфликт може да има много негативно влияние върху настроението ви. Появата на благоприятни за вас обстоятелства ще окажат положителен ефект. Не е изключено ново запознанство, което ще ви бъде полезно в бъдеще.

Благоприятни дни – 3, 4, 8, 9

Бъдете внимателни – 5, 6, 7

Хубаво е да се започват нови дела, ще бъдат успешни

Рак – През тази седмица ще можете да реализирате плановете си, преодолявайки различни трудности или препятствия. Трябва да се пазите от манипулатори в непосредствената ви среда. Временно ще се повиши емоционалната ви чувствителност. По-добре е да сте активни в работата, отколкото в емоциите. Не се притеснявайте от всеки повод и се забавлявайте повече. Напълно възможно е на хоризонта да се появят съдбовни познати, които ще променят живота ви или поне ще окажат влияние.

Благоприятни дни – 5, 6, 7

Бъдете внимателни – 8, 9

Лъв – Седмицата ще бъде благоприятна за решаване на различни проблеми или неприятности. Звездите ви съветват да не се обезсърчавате и да търсите нови възможности. Време е да вземете важни решения, от които зависи бъдещето.  Успех в работата, финансите и личните отношения ви очаква благодарение на вашите постоянство и всеотдайност. Въпреки това, не прекалявайте с работата – грижете се за здравето си. Идеалното време идва за големи покупки, инвестиране на пари в собственото ви развитие и външен вид.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 3, 4

Дева – Стартът на седмицата ще бъде предизвикателен. Можете да имате домашни проблеми или други материални затруднения. Сега не е моментът да бъдете взискателни към близките или да поставяте някакви условия. Стремете се към взаимно разбирателство, проявявайте доброта и изглаждайки грубите ръбове. Бъдете предпазливи при нови запознанства или контакти с непознати. Възможно е някои Деви да получат оферта за нова или по-добра работа от досегашната.

Благоприятни дни – 3

Бъдете внимателни – 5, 6

Везни – Първите няколко дни ще бъдат скучни и еднообразни, летаргични и мързеливи. По-трудно ще ви е да се събуждате сутрин, а също и да се настроите към положително настроение. Избягвайте изолирането от света и уединението, защото това няма да бъде във ваш интерес. Не претоварвайте ума си, като мислите за проблемите.  Обградете се с позитивни личности. Седмицата ще бъде благоприятна за семейни пътувания. Можете да промените живота си до неузнаваемост, ако желаете.  Добре е да не казвате на никого за своите грандиозни планове.

Благоприятни дни – 3, 4

Бъдете внимателни – 8, 9

Скорпион – Седмицата е благоприятна и обещаваща някои добри резултати. Вероятно ще получите признание или добра оценка за работата си. Ще ви бъде трудно да седите на едно място и неподвижно тези дни – можете да бъдете сравнени с капчица живак, която е постоянно в движение. Пазете се от загуби или кражби. Внимателно шофирайте. Мнозина се нуждаят от почивка, спокойствие и прохлада. Би било хубаво да прекарате повече време тази седмица, да речем, на море или край езеро, водопад.

Благоприятни дни –5, 6, 7

Бъдете внимателни – 3, 4

Стрелец – През тази седмица може да имате някои положителни развития в кариерата. Тези, които работят с механизми трябва да са по-внимателни при използването им. Вероятността от трудови злополуки нараства. Бизнесмените не се съветват да инвестират в колективни проекти. Личният ви живот ще изисква от вас да преосмислите действията си, да преоцените конкретни решения или думи, които вече са били казани.  Бъдете внимателни, когато пътувате – има голям риск от наранявания и аварии, особено в средата на периода.

Благоприятни дни – 3, 4, 8, 9

Бъдете внимателни – 5, 6, 7

Козирог – Това ще бъде вашата седмица! Енергийните резерви, които имате, не са неизчерпаеми, но въпреки това са огромни. Ще трябва да вземете дипломатически решения, което няма да ви е много лесно. В любовта ще преживеете една или две изненади.  Тези, които са сами, могат да очакват интересни срещи, които биха могли да бъдат важни за бъдещето. Вие сте много креативни и лесно можете да реализирате желанията си. На семейния фронт всичко е спокойно и добре. Подреждането на звездите ви гарантира период на стабилност.

Благоприятни дни – 5, 6, 7

Бъдете внимателни – 8, 9

Водолей – Започва период на „затишие преди буря”. Няколко дена ще бъде спокойна обстановката у дома и след това може ненадейно да избухне скандал. Вашите лични или семейни отношения ще бъдат обременени с различни спорове или конфликти, в които никой не иска да отстъпи. Предстои седмица, в която ще водите по-активен социален живот. Ще се срещате и разговаряте с приятели, с нови хора, които ще се появят в живота ви. Някои Водолеи няма да се чувстват съвсем добре – това са последствията от скорошния стрес и неправилен начин на живот. Като цяло седмицата обещава да бъде стабилна, ако следвате определени предпазни мерки.

Благоприятни дни – 8, 9

Бъдете внимателни – 3, 4

Риби – Тази седмица вие полагате основите на ново развитие в живота си. В сряда можете да бъдете сериозно потиснати от състояние на несигурност, самота, неразбиране. Вашата воля и здравият разум обаче ще ви помогнат да излезете от това състояние. Добре е да носите нови неща. Основното нещо за вас сега е да почивате повече. Най-добрият избор за вас би бил да отидете във ваканция – ако това не е възможно, поне намалете заетостта си. Прекарвайте повече време сред природата и мислете за приятни неща.

Благоприятни дни – 3

Бъдете внимателни – 5, 6

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.