Стамен Стаменов: Човекът е извънземно творение

стаменЛуната е създадена изкуствено, а човекът е извънземно творение. Това каза родният уфолог Стамен Стаменов в предаването Дневниците на уфолога.

Според специалиста Луната е уникален регулатор на живота на нашата планета. Тя е само четири пъти по малка от Земята и 81 пъти по-лека от нея. По думите му не е изключено Луната дори да е куха.

Най-важното за нея обаче е, че е населена, убеден е професор Стаменов.


Уфологът твърди, че Луната е изкуствено създадена. Оказва се, че тя е сформирана от титан и налепи върху него. На повърхността ѝ има изкуствено изградени обширни съоръжения с удивително точни геометрични форми – триъгълни и пирамидални. Според професора това е приемо-предавателен комплекс за следене на Земята.

От кадри на НАСА може да се види НЛО на Луната, което изглежда като кълбо. Виждат се още и три пирамиди на повърхността на земния спътник, приличащи на тези в Гиза. Същите пирамиди, но много по-стари има и на Марс, разказва Стамен Стаменов.

луна 3

Професорът обясни и защо смята, че човекът е извънземно същество. Според ученият хората сме прекалено крехки създания и не сме се адаптирали добре към планетата Земя. Самото ни човешко съществуване е пълно с грешки.

Телата ни също не са създадени за живот на тази планета. Много бързо се изхабява човешката костна система – нещо, което го няма в нито един животински вид. Също така ни нападат болести, които не засягат животните.

Всички животни умеят да плуват. Човекът обаче не разполага с това умения, а се сдобива с него след като го изучи. Оказва се, че ние сме много зле адаптирани към тази планета. Освен това специалистите вече доказаха, че човешкият геном не може да се появи за такъв малък период от време.

Нужни са милиарди години, за да възникне тази ДНК спирала. Хората са творение и като всяко творение имат черни кутии. Няма как да измамим тези, които са ни сътворили, защото те са няколко, а не е само един-смята уфологът Стамен Стаменов.

По думите му извънземните отдавна обитават Земята и действат заедно с тайните служби. Стаменов е убеден, че съществуват прекалено много доказателства, сочещи за присъствието на НЛО сред нас.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

ЗЕМЯТА Е ЗАТВОР, ХОРАТА НЕ СА ОТТУК

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

 

2 коментара
  1. Ева 9 години ago
  2. annie 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.