Стивън Хокинг предупреждава да спрем да търсим извънземни, преди да е станало твърде късно

извънземни
Според известния физик Стивън Хокинг, ние трябва да спрем да търсим извънземни и да се опитваме да установим връзка с тях, защото контактът с високо развити цивилизации може да постави Земята в рискова ситуация.

Лошата новина е, че ние вече разпространяваме сигнали за месторазположението си във Вселената от години.

Предупреждението на Хокинг идва в нов онлайн филм, който се нарича „Любимите места на Стивън Хокинг“, и който показва прочутия учен в CGI моделиран космически кораб, който изследва неговите любими места във Вселената.

“Колкото повече остарявам толкова по-убеден съм, че не сме сами във Вселената. След цял живот чудене помагам на ново глобално усилия да разберем каква е истината”, казва Хокинг във филма, след като изследва Глиез 832с, планета, коята се намира на 16 светлинни години от нас и която може би може да поддържа чуждоземен живот.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.