С тези математически съвети гарантирано ще спечелите от лотарията

Румънският математик Стефан Мандел е печелил джакпота от лотарията цели 14 пъти, доказвайки, че със силата на науката може да се превърнем в милионери.

Вижте неговите точни съвети в галерията.

Макар че според статистиката е по-вероятно да ви удари гръм, отколкото да спечелите от лотарията, Мандел си живее спокойно и разкошно благодарение на печалбите си от тотото.

Но за да спечели големите пари, той не е разчитал на случайността, а на математическите си знания. Според него само няколко изчисления ви делят от мечтата да бъдете тото милионери.

Кои са стъпките на магическата формула, която може да приложите на практика?

1. Изчислете броя на комбинации

Преди да попълните фиша, изчислите възможните комбинации. Ако трябва да изберете 6 числа от 40 възможни, комбинациите са 3 838 380.

2. Потърсете джакпот, който е по-висок от възможните комбинации

Следващата стъпка е да откриете джакпот, който е по-висок от броя на възможните комбинации. Ако комбинациите са три милиона, трябва да търсите печалба от 4 милиона нагоре.

3. Намерете достатъчно пари, за да платите всяка комбинация

Когато първите 2 стъпки са изпълнени, следващата е да намерите нужните пари за попълването на фишовете. Тъй като шансовете да се пробвате не са безплатни, ще са ви нужни финанси.

4. Намерете инвеститори, с които да си поделите печалбата

Мандел не е действал сам, а е потърсил инвеститори. Представил им е схемата си за спечелване на джакпота, привлякъл ги е на своя страна и след това са си разделили парите.

инфо: sanovnik.bg

Morkadis

Вижте още:

Привлечи късмета и парите в дома си! Виж магическите сили на килима

Поверия как да привлечем много пари

Повтаряйте тези числа, ако искате повече пари и щастие

7 неща в дома ви, които носят безпаричие, болести и негативизъм, изхвърлете ги още днес

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.