Теория на конспирацията: Разкритo е най-опаснoто оръжие на тайните общества!

долар

Психотронно оръжие, което промива съзнанието ни, се използва от тайни общества.

Психотронно оръжие, което контролира съзнанието ни и ни внушава различни неща от десетилетия, се оказа най-опасната тайна на тайните общества. „Световното правителство в сянка“, което се смята, че контролира планетата, използва един прост и много ефективен метод, вече десетилетия, за да държи хората в подчинение.

И успява.

Отговорът на загадката е пред очите на всички, но едва наскоро е публикуван материал в „Le monde diplomatique“, който изважда наяве цялата зловеща история. Фредрика Хаберман, автор на статията, разкрива истинските оръжия, с които тайните общества си служат, за да контролират съвременното общество. И за да го превърнат в неосъзнато и немислещо „стадо“, което се контролира безкрайно лесно.

Вижте още: Тайните общества в миналото и в наши дни

1. Разделяй и владей

Практиката „Разделяй и владей“ е позната от векове. Към днешна дата тайните общества създават две класи — свръхбогати и бедни. Разделението се постига по прост начин — стимулиране на консуматорското общество, ограничаване на способността на съвременната общност да мисли самостоятелно, изграждане на фалшиви идеали, които да се преследват. С други думи — изграждат се фалшиви идоли, чиито начин на живот се превръща в самоцел на младото поколение, което е готово да загърби всякакви морални и семейни ценности, за да се доближи до идолите си. В същото време постигането на идеалния образ се прави невъзможно, но преследването на целта, осигурява възможности за контрол.

2. Да си беден е заразно

„Да си дебел е заразно!“, „Да си беден е генетично заложено“, „Само красивите и стройните побеждават“. Повече от 20 години в публичното пространство се лансира един изкривен образ за красота, успех и благополучие. Идеята, че притежаването на безкрайно количество материални блага те прави значим, превзема съзнанието на цяло едно поколение хора. В резултат на това, днес в представите на младежите се е въплътил образът, че дебелите са бедни и глупави, а за да постигнеш успехи трябва да си строен, пише още Хаберман.

Вижте още: Тайни общества: Кои са истинските владетели на света

Mandragora.bg

По думите й, тайните общества използват това внушение непрекъснато — още от ранна детска възраст с рисуваните герои в анимациите, през тийн сериалите, до Холивудските продукции. Холивуд налага модела за анорексичните модели и едва след зачестилите случаи на самоубийства и бунтът на обществото, тази тенденция започна да отшумява. Междувременно се налага друго внушение — че притежаването на скъпи материални блага / коли, къщи, яхти, ваканции в луксозни хотели/ е белег на лукс и успех.

3. Спящата държава

Хаберман коментира, че самите правителства в много случаи са виновни за допускането на това разделение. „Качеството на храните на пазара, липсата на контрол от страна на държавата върху здравето и благосъстоянието на гражданите, води до този резултат. Освен това тук вече говорим за открито разделяне“, добавя тя. И илюстрира думите си с цитат за случка с министър от правителството на Шрьодер в Германия. „Ренате Кунст, министър на земеделието в правителството на Шрьодер, заяви в популярно телевизионно шоу, че лично е поръчала изследването, което доказва, че необразованите хора се хранят най-некачествено. По думите й с нарастването на нетните приходи на глава от населението, и при мъжете и при жените намалява индекса на телесната маса. И веднага след това Кунст подчертава колко ужасни са хранителните навици на „необразованите слоеве“.

Вижте още: 5 тайни общества, които наистина са малко известни

Според теоретиците на конспирацията, всички тези компоненти са част от план, включващ психотронно оръжие за контрол на съзнанието, разбиване на ценностната система и разделяне на обществото на касти — свръх богати и бедни.

Средната класа буквално е отстранена, а диференциацията на заплащането и влошаването на качеството на живот също оказват влияние. Хаберман допълва, че в момента се използва науката, за да се внуши на обществото идеята за социално разделение. Но най-вече посредством биологията.

„Внушават ви, че у вас е генетично заложено да сте бедни, неуспели и необразовани. А това прави хората много по-лесни за контрол и манипулация“, гласи още публикацията на немската авторка. Теоретиците на конспирацията са убедени, че това всъщност е психотронното оръжие за контрол на съзнанието, използвано от тайните общества. И внушенията, които се отправят чрез средствата за масова комуникация, са един от начините за ефективен контрол над обществото.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Истина ли е модната конспирация: Нацисти създават ЕС и НАТО?

Конспирация: Опитват се да намалят населението на Земята с глад и пандемии

Лунната конспирация

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Конспирацията – Ротшилд срещу „Титаник“

5 теории на конспирацията

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.