Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

Таро картите са пълни с мъдрост, съвети и уроци за живота, които могат да ни помогнат да разберем преживяванията в нашия живот.

Карта номер 1

На интелектуално ниво добре разбирате, че родителите ви са имали трудно детство, че са страдали много, живели са в нищета, но въпреки това те са ви дали цялата любов, която са могли. Сърцето ви все още е убедено, че родителите ви не са достатъчно любящи и разбиращи!

Съвет: затворете очи и тихо попитайте сърцето си, можете ли спокойно да си спомните за детството или за нещо, което ви е причинило болка. Няма да намерите изцеление в ума си, потърсете го в сърцето си! Веднага щом намерите мир и хармония, можете да намерите истинско щастие в живота си!

Карта номер 2

Може би не говорите лошо за вашия бивш, за когото сте страдали толкова много, защото с ума си разбирате какво се е случило между вас. Но сърцето ви все още тъжи за тази любов.

Съвет: Трябва да започнете нова глава от живота си без страх. Позволете на ума ви да обясни рационално нещата, търсете изцеление за вашето болно сърце, така че следващата ви връзка да бъде изпълнена с искрена любов и щастие.

Карта номер 3

Вие сте опитали толкова много неща в живота си, но страхът от неуспех винаги ви е възпрепятствал да успеете в някоя от тези дейности. И сега все още се страхувате да се започнете нови неща и да допуснете нови хора в живота си.

Съвет: свържете се със сърцето си, за да ви помогне да излекувате болката, която все още не ви позволява да се почувствате истински щастлив човек. Не се страхувайте да усетите тази болка, това е единственият път към изцелението. Намерете увереност и след това можете да постигнете всичко, което искате и това ще ви помогне да станете успешни. Ако можете да успеете в ума си, тогава можете да го направите в реалния си живот.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Тест: Изберете картина и вижте кой е скритият ви талант

Изберете слънце и узнайте за скритите аспекти на вашата личност!

Картата на живота, която изберете ще предскаже бъдещето ви!

Изберете свещ – тест на световно известен психолог

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.