Украинска астроложка каза кога ще приключи войната

pixabay.com

Анна Федоренко определи два много важни етапа в развитието на конфликта

Войната в Украйна върви към своя пик, убедена е астроложката Анна Федоренко. Тя сподели своите прогнози с украинците, пише УНИАН.

Нумеролозите също посочиха двата най-вероятни месеца, когато военният конфликт ще приключи – март или май. 13 март – след тази дата, по думите на Федоренко, военните действия ще утихнат (тоест може да се надяваме, че кошмари като разрушението на Харков и ударите по Мариупол повече няма да има).

17 март – след тази дата подкрепата за Украйна ще се засили, което ще ѝ даде сила да преодолее някакъв проблем.

На свой ред Русия я очакват големи кармични неприятности, уверява Федороненко в профила си в социалните мрежи. Тя пояснява: ако става дума за човека – подобно положение на звездите би му вещало „огромно наказание, чак до смъртта“.

Вероятно, със засилващите се вътрешни проблеми на Русия е свързано и това, че от 24 март до 8 април се очаква рязка активизация на дезинформационната кампания, насочена по посока на Украйна. Астрологът призовава в този период да не се вярва на непроверени източници на информация – особено, ако става дума за „сензации“ от рода на „Зеленски избяга от Украйна“ и „взрив в АЕЦ“.

В частност, много лесно човек ще може да се поддаде на паника от 30 март до 1 април. Русия в това време ще търпи загуби както във финансовата, така и в геополитическата сфери.

Това ще накара тази страна изключително агресивно да налива в ушите на украинците всичките си лъжи, които може да измисли.

Изостряне на военните действия астроложката допуска в началото на април, но още от 20 май тя прогнозира край на военния кошмар за Украйна. Той ще придобие друга форма, уточнява Федоренко.

източник: fakti.bg

Вижте още:

Намира ли се светът на прага на Трета световна война?

Завръща ли се страхът от ядрена война (нуклеомитуфобия)

Как най-секретният бункер от Втората световна война се озова на най-неочаквано място (снимки)

Гръцки медии: Сбъдва ли се пророчеството на Свети Паисий за Третата световна война?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.