Уникални снимки на НЛО от преди ерата на фотошоп (видео)

Голяма част от снимките на НЛО, вероятно са случайни отблясъци във фотообектива, дефекти в лещите или природни обекти със странна форма, разказва новото видео в канала n_l_o във Vbox7.com. Има вероятност една огромна част от останалите снимки на НЛО да са дронове или някакви тайни експериментални военни летателни апарати.

От създаването на атомната бомба в подземно градче в САЩ са минали повече от 60 години и за това време кой знае колко модерни правителствени технологии са разработени и тествани в тайна от обществото. Все пак

остава малък процент от снимките, които са необясними и наистина може да са свързани с присъствието на извънземен разум на земята.

Да не забравяме и стотиците случаи на срещи с необяснимото при които няма фото доказателство, но са подкрепени с показанията на уважавани и сериозни хора от всички сфери на живота.

Някои от най-интересните доказателства за подобни кадри на НЛО идват не от настоящето а от миналото. Това са стари снимки, направени много преди ерата на дигиталната фотография и на програмите за фото монтаж и обработка.

Тогава е нямало и дронове, а в някои от случаите и редовни полети на самолети.

И все пак на тях се е запечатало нещо, което не би трябвало да е там.

А кои са най-известните и завладяващи стари снимки на НЛО.

8

Това вероятно е най-старата снимка НЛО правена някога. Кадърът е от зимата на 1870 г. Направен е от неизвестен планинар-фотограф, който е снимал облачна формация от връх Вашингтон – най-високия връх в североизточната част на САЩ. Изображението е направено с модерния за времето си стереоскопичен фотоапарат. На него е запечатан необясним обект с цигарообразна форма. Някои от най-срещаните форми на НЛО са именно с такава форма, според хилядите показания на очевидци през последното столетие.

Тази снимка е едновременно и най-старата и една от най-добрите снимки на НЛО.

Да не забравяме и факта, че през 1870 г. не е имало самолетни полети в тази част на света нито дигитална обработка на фотографиите. Тя е закупена от Самюел Шърман през 2002 г. от Ebay за $385, заедно с други планинарски снимки. Шърман открива запечатаното НЛО на снимката едва, когато преглежда снимките у дома си.

Останалите снимки вижте във видеото горе.

инфо: vesti.bg

Morkadis

Вижте още:

Наш професор: Президентът Айзенхауер имал информация от НЛО

Рокфелер, който искаше да разкрие тайната за НЛО

The New York Times: До 2012 г. Пентагонът разследваше НЛО

Астронавти не смеят да говорят за НЛО; лов на вещици за изследователи на паранормалното

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.