Учени откриха „Карта на Ада” с датата на Апокалипсиса

6

Изследовател е открил древен манускрипт, който обявява кога ще е Денят на Страшния съд и края на света. Документът е озаглавен „Карта наАда” и е датиран от 15 век, между 1486 и 1488 година, съобщи „Нешънъл Джиографик”.

Древният манускрипт е намерен в град Любек, Германия. В момента той е в САЩ, в една библиотека в Калифорния. Именно там е бил видян от холандския учен Ван Дузер. Ученият внимателно разчел текста и разбрал какво има в ръцете си.

Особено се впечатлил от записаната причина за настъпване на Страшния съд и неговата дата. Според документа, настъплението на исляма дава начало на края на света. Антихристът е трябвало да дойде на земята през 1651 година и да започне да убеждава хората да го следват, като използва за целта измама, жестокост и хитрост.

Така Денят на Страшния съд би трябвало да дойде през 1661 година. В ръкописа има и някои изнесени факти, които изпреварват знанието от епохата на неговото създаване.

инфо: pik.bg

Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.