Хората все по-често вярват в паранормални явления

призракХората във Великобритания и САЩ все по-често вярват в духове, ако се съди по броя на търсенията на тази дума в „Гугъл“ и на употребата ѝ в „Туитър“, пише в. „Дейли мирър“, цитиран от БТА.

Всеки ден в Обединеното кралство някой вижда или заснема призрачна поява. И съответно вярата във свръхестественото е достигнала своя връх. Търсенето на думата „призрак“ отбелязало исторически спад в периода 2006-2009 година. Но според Асоциацията за научно изучаване на аномалните феномени, в наши дни интересът към духовете е нараснал с 12 пункта.


Според проведена от организацията анкета 20 процента от поданиците на Нейно Величество доверили, че са имали някога някакви паранормални преживявания. Наблюдава се повишен интерес към „живота след смъртта“ и в микросоциалната мрежа „Туитър“.

През миналия месец е имало 1 милион споменавания на думата „призрак“ и 735 хиляди туита, съдържащи „обитаван от духове“. В САЩ се регистрира много високо търсене на думите „призрак“ и „обитаван от духове“ в „Гугъл“. То е особено видимо през месец октомври.

инфо: novini.bg

Вижте още: 

10 ИНТЕРЕСНИ ПАРАНОРМАЛНИ ФЕНОМЕНА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.