Хороскоп за март

Овен – Скъпи Овни, през март ви очакват ви успехи както в личния живот, така и в професионалната сфера, но можете да провалите всичко с прибързаните си решения. Очакват ви промени, които значително ще променят вектора на живота ви и трябва да посрещнете тези промени с хладна глава. Помнете, че самодисциплината, самоусъвършенстването, вниманието и предпазливостта са ключът към вашия успех през този месец.

Има възможност за финансов успех, но е важно да се предвидят всички рискове, за да не се натъкнете на измамници. Не забравяйте, че за да започне един проект да носи печалба, е важно да му дадете време за развитие. Бъдете упорити, търпеливи и последователни. Ще научите нови начини за инвестиране, не ги отхвърляйте в полза на правенето на нещата по старомодния начин или ще пропуснете златна възможност да спечелите допълнителни пари.

През март тялото ви ще изпита огромен стрес, включително психологически и емоционален. Опитайте се да го подкрепите в стресова ситуация, да реагирате на неуспехи и заболявания своевременно. Най-често вашите пристъпи на слабост и апатия ще бъдат свързани с факта, че трябва да се справяте с твърде много неща едновременно, както у дома, така и на работа. Най-добрият начин да станете по-будни и енергични е чрез спорт, здравословно хранене и витамини.

Добър месец за нови романтични запознанства и намиране на партньор, но е важно да бъдете внимателни и да не се доверявате много на хората, особено на тези, с които сте се запознали в интернет. Не забравяйте, че през месеца ще имате шансове да изградите дълготрайни отношения с противоположния пол, но това ще изисква търпение.

Телец – Скъпи Телци, през март трябва да си спомните към каква цел се движите и защо сте вложили толкова много усилия. Колкото по-точно се придържате към първоначалния план, толкова по-вероятно е да получите очаквания резултат.

По въпросите на кариерата самодисциплината ще бъде по-важна от всякога, тъй като много ще зависи от вас и вашето представяне. Но въпреки това трябва да отделите време за почивка, в противен случай просто ще се изчерпите и ще си спечелите такова неприятно нещо като „емоционално прегаряне“. Времето е благоприятно за работа в екип, затова се постарайте да създадете приятна работна атмосфера в екипа, вслушвайте се в съветите на колегите.

По въпросите на финансите и в професионалната сфера се опитайте да си сътрудничите само с доверени хора, избягвайте рискови инвестиции и не бързайте да приемате предложения, в които не сте сигурни. Възможно е да възникнат незначителни недостатъци и грешки, които значително ще развалят настроението ви, но не трябва да се тревожите много за това – те няма да имат катастрофални последици.

Твърде натовареният работен график също може да повлияе негативно на вашето здраве: липсата на витамини, съчетана с постоянна умора, няма да има най-добър ефект върху имунитета ви. Не бързайте да поддържате здравето си с лекарства, всичко, от което се нуждаете този месец, за да се чувствате добре, е почивка. Бъдете внимателни при пътуване с транспорт, тъй като има голям риск от опасни ситуации и наранявания.

Вие сте популярни сред противоположния пол, но избягвайте изкушението да флиртувате с няколко фенове наведнъж: това може да доведе до проблеми. Избягвайте служебните романи и се съобразявайте с чувствата на партньора си. Този месец е по-важно от всякога не само вие, но и половинката ви да се чувствате комфортно във връзката си. Месецът ще бъде успешен в личен план, ако вземете правилните решения и направите правилния избор.

Близнаци – Скъпи Близнаци, хороскопът ви за март предсказва жаждата за разнообразие и промяна, така характерни за вашия знак, да бъде задоволена през този месец.

Март ще подложи на изпитание силата и издръжливостта на представителите на този знак, а на тези, които преминат с чест тези изпитания, съдбата ще даде успех във всичките им начинания. Поставете правилно приоритетите си, разумно разпределете времето и усилията си, прегледайте ежедневието си и спрете да губите време за дейности, които не ви носят емоционално удовлетворение, полза или полза. Поставете си реалистични цели, но избягвайте фанатизма при постигането им.

Имате нужда от честност и прозрачност в общуването с колегите, отвореност към промени във всяка сфера, особено професионална, смелост при вземане на трудни решения, готовност за пътуване и развлечения като начин за постигане на хармония в собственото ви душевно състояние. Може да ви бъде предложено повишение, не го отказвайте при никакви обстоятелства – пред вас ще се отворят много добри перспективи за по-нататъшен растеж.

Вероятно ще се породи желание да спортувате, радикално да промените начина си на живот или да коригирате диетата си. Въпреки това, всякакви драстични промени в живота ви по отношение на здравето трябва да се случват само със съгласието на вашия лекар, тъй като има висок риск да си навредите с прекомерна физическа активност. Вземете за правило да правите упражнения всеки ден, но постепенно, като започнете с най-малките натоварвания.

Важна част от работата върху собственото ви благополучие е изследването и обработката на емоциите, тъй като нервната система може да подкопае имунната система по-сериозно от настинките и вирусите. Имате нужда от положителни мисли, избягване на конфликти и рискове, включително по отношение на финансите, отвореност към всичко ново, което може да ви направи по-добри.

Morkadis

Рак – Скъпи Раци, за вас март ще бъде много благоприятен месец, можете да разчитате на пълната подкрепа на планетите. Ще можете да разрешите и най-сложните проблеми с максимална полза за вас.

В кариерата си ще получите заслужено признание: хората ще ви обърнат внимание, пред вас ще се отворят перспективи и ще бъдете оценени като служители. Може да имате мисли да смените работата си с такава, където условията ще са по-удобни за вас. Не се страхувайте да промените нещо, имате достатъчно опит и професионализъм, за да искате най-доброто за себе си. По отношение на финансите бъдете разумни, но избягвайте прекомерната пестеливост: ще има възможности за обещаващи инвестиции.

Здравето ви няма да ви разочарова този месец, но някои неща ще ви накарат да обърнете повече внимание на собствените си навици. Отървете се от най-вредните, помогнете на тялото си да се справи без загуба със сезона на настинките и вирусите. Най-ефективният начин за добро здраве за вас е правилното хранене и разумната физическа активност, която трябва да бъде редовна. Отделете време и за емоционалното си състояние, ако е необходимо, преодолявайте тревогите си с психолог или близък и доверен приятел. Време е да разберете какво ви тревожи и да се научите как да се справяте с него.

Повече от всякога през този месец личният ви живот ще зависи от вашето настроение, душевно състояние и емоционален фон. Не бързайте да реагирате бурно на негативните събития, опитайте се да ги приемате философски и да натрупате полезен опит. Събитията през този месец ще ви дадат възможност да се освободите от някои стари страхове и да се научите да общувате с хора от различна позиция. Не пренебрегвайте новите запознанства, някои от тях може да се превърнат в дълги, красиви връзки.

Лъв – Скъпи Лъвове, през март много от представителите на вашия знак ще трябва да поемат отговорност не само за това, което се случва в живота ви, но и в живота на семейството ви. Месецът ще ви принуди да станете по-целеустремени, да се замислите сериозно кое е наистина важно в живота ви и да начертаете начини за постигане на целите си. Не се страхувайте да мечтаете, да си поставяте цели, които изглеждат невъзможни. Радвайте се дори на незначителните си успехи, защото те съставляват грандиозните постижения.

Кариерата ви ще изисква пълна отговорност от вас. Може да се наложи да разработите нови подходи, да промените поведението си и да станете по-активни в някои области. Не губете време за неща, които очевидно няма да ви донесат никаква полза, избягвайте рутината. Не участвайте в спорове, не слушайте клюки, всичко това може да навреди на деловата ви репутация.

Здравето ви няма да ви подведе този месец, ако избягвате заседналия начин на живот. Спорт, разходки, всякакви дейности ще направят повече за вашето здраве и имунитет от всяко изпито хапче. Научете се да реагирате на стресови ситуации по-прагматично, без да изразходвате много емоции върху тях. Приемайте всеки неуспех не като повод за разстройство, а като възможност да придобиете полезен опит. Имате нужда от положителна нагласа, здрави взаимоотношения и комуникация, правилно хранене и редовни упражнения, внимание към себе си, външния вид и емоционалния фон.

В романтичната сфера не трябва да очаквате глобални събития, така че не трябва да приемате сериозно нови запознанства, най-вероятно те ще се окажат мимолетни и няма да се превърнат в нещо наистина важно. Тези, които вече имат сродна душа, ще имат възможност да се насладят на хармония в отношенията, но за това ще трябва да участвате и в някои общи дела: съвместно пътуване или хоби ще даде нов тласък на връзката.

Дева – Скъпи Деви, за вас март ще бъде месец, в който ще трябва да работите както никога досега. Това не е моментът да мързелувате и да отлагате, сега трябва да положите всички усилия, да използвате максимални ресурси и тогава ще бъдете напълно възнаградени с успех и признание. Това се отнася не само за професионалната сфера.

По отношение на финансите също ще трябва да работите усилено, тъй като месецът ще ви даде няколко възможности да направите добри пари и да инвестирате изгодно. Но за това ще трябва внимателно да проучите условията, може би да научите нещо ново, да овладеете някои необичайни методи за вас. Ще имате възможност да промените условията си на живот, било то ипотека за нов дом, основен ремонт или регистрация на недвижим имот. Но се опитайте да не харчите пари за ненужни неща, бъдете прагматични и далновидни.

На работното място ще имате възможност да подобрите статуса си и да постигнете увеличение на заплатата: вие сте отличен специалист и отговорен служител, дошло е време да постигнете по-благоприятни условия за себе си.

Тъй като през месецът ще бъде тествана силата ви, поемайки все повече и повече отговорности, увеличавайки обема на работа, тялото ви ще изпитва претоварване, което неминуемо ще се отрази на вашето благосъстояние. Опитайте се да отделите време за почивка, релакс, облекчаване на стреса, превключвайте понякога към хобита, творчество и общуване с приятели.

Ще трябва да поработите и върху личните си отношения, тъй като бъдещето ви зависи от вашата решителност през този месец. Трябва да избягвате конфликти, дори ако обстоятелствата са неблагоприятни: просто дръжте емоциите си под контрол и не се поддавайте на провокации. Опитайте се да разберете какво иска вашият партньор от връзката и променете поведението си, така че всеки от вас да получи това, от което се нуждае в чувствата си.

Везни – Скъпи Везни, за вас март ще бъде месец на творчество, креативност, нови идеи и тяхното успешно реализиране. Научете се да избягвате съмненията, те само ще ви пречат. Слушайте въображението и интуицията си буквално във всички сфери на живота.

През този месец ще има възможност да изградите личния си живот в съвсем нова посока. Много от вас ще имат възможност да се преместят и да започнат живот на ново място, сред нови хора. За някои преместването ще бъде свързано с придобиване на нов социален статус: може да срещнете човек отдалеч, с когото искате да свържете живота си.

Във финансовите въпроси трябва да проявите максимална пестеливост. В професионалните въпроси може да ви бъдат поставени задачи, с които не сте се сблъсквали преди и не трябва да се страхувате от това – вие сте напълно способни да разрешите всеки проблем, ако покажете изобретателност, креативност и намерите неочаквано ефективно решение.

Но ще трябва да се погрижите за здравето си, тъй като през зимния сезон сте загубили добрата си форма и сте дали воля на излишествата и вредните навици. Единственият начин да се отървете от постоянната умора е чрез редовни упражнения и избягване на стреса. Естествените продукти и витамини са ключът към вашата жизненост и ефективност. Разходките на открито са полезни както за физическото, така и за емоционалното здраве.

Съвети за месеца: не се спирайте на грешките си, използвайте ги, за да обогатите опита си, отделете повече време на семейството и приятелите си, не избягвайте да участвате в семейни събирания, избягвайте самотата, изключете от живота си хора и отношения, които са разрушителни за вашата психика.

Скорпион – Скъпи Скорпиони, за вас март ще бъде месец на хармония, спокойствие и самочувствие. Това е моментът да се заемете с реализацията на най-съкровените си желания.

По отношение на финансите се очаква труден период, когато, за да получите прилична печалба, ще трябва да работите, включително извънреден труд. Но ще ви е лесно, защото ще се интересувате и ще подхождате с ентусиазъм към задачите. Вашите колеги ще ви окажат голяма помощ и подкрепа, така че се опитайте да направите всичко, за да създадете комфортна атмосфера в екипа както за работа, така и за общуване.

Здравето през този месец ще бъде нестабилно, тъй като вашият емоционален фон ще окаже огромно влияние върху вашето състояние и благополучие. Грижете се за нервната си система, не се самовглъбявайте, а намерете начин да изразите чувствата си и да ги реализирате чрез творчество или спорт. Въпреки студения сезон намерете време да се разхождате на чист въздух: това ще облекчи нервната ви система и ще подобри здравето на тялото ви. Но не забравяйте, че имунитетът на всеки е много слаб по това време на годината поради липса на витамини, така че стойте далеч от вируси.

В личния си живот сякаш ще получите втори шанс: всички съжаления за минали грешки и неуспехи ще избледнеят на заден план, ще се преместят в секцията на полезния опит, натрупан чрез разочарования, и ще поемете да изграждате нови силни връзки с обновена енергичност. Семейните Скорпиони ще има възможността да опознаят сродната си душа от неочаквана, нова страна, да изведат връзката си на ново ниво. Вашата половинка ще стане вашата опора, източник на позитивизъм, а семейството ви ще се превърне в онази крепост, зад чиито стени не се страхувате от никакви проблеми. Освен това през този месец са възможни интересни срещи и запознанства, които обещават да прераснат в силни отношения, изпълнени с хармония.

Стрелец – Скъпи Стрелци, месец март ще бъде време, в което ще трябва да се довършат много неща започнати от преди. Не се отказвайте от плановете си, само защото чувствате, че действията ви не носят резултати.

По финансови въпроси ще бъде благоприятен месец, има възможност да спечелите добри пари и дори ще си позволите доста значителни разходи. А Съдбата ще ви поднесе и нови източници на доходи, на които си струва да обърнете внимание. Но избягвайте риска, не инвестирайте в нещо, в което не сте сигурни. Ще ви се наложи да решавате много трудни проблеми в работата и някои от тях ще ви изглеждат откровено безнадеждни, но се опитайте да инвестирате максимални усилия, проявете изобретателност и ще постигнете успех, който определено ще бъде забелязан от началниците ви.

Здравето няма да ви притеснява през този месец, но само ако се стараете да поддържате добра форма с познати, изпитани методи, като избягвате драстични мерки. Този месец не трябва да се подлагате на строга диета или да се измъчвате във фитнес залата: по-добре е редовно да се разхождате на чист въздух, да изучавате йога и медитация. При никакви обстоятелства не се самолекувайте и не пренебрегвайте сезонните заболявания или настинки, надявайки се да преживеете болестта „на крака“: консултирайте се с лекар за препоръки за лечение.

В личния си живот тези, които обикновено са много ентусиазирани да поемат рискове, трябва да избягват връзки, които попадат в определението „опасни връзки“. Не позволявайте на емоциите да ви контролират, не се ръководете от страстта: токсичните взаимоотношения могат значително да съсипят живота ви. Репутацията е много важна за повечето от вас, така че по семейни въпроси се опитайте „да не перете мръсното си бельо“ на обществени места, не бъдете откровени с непознати за личните си проблеми, за да елиминирате риска от клюки около вас.

Козирог – Скъпи Козирози, март е времето, когато ще трябва да направите генерално почистване на живота си: да подредите нещата в своите мисли, чувства, планове, финанси. Колкото по-внимателно анализирате всички аспекти на собствения си живот, толкова по-ясно ще бъдете накъде да продължите.

По отношение на кариерата и финансите всичко ще е наред за представителите на този знак, въпреки че през месеца понякога ще им се налага да поемат рискове, за да постигнат желаното. Много пъти ще трябва да вземате трудни решения и да поемате отговорност за последствията от тях. Този месец можете да получите бонус, повишение, благодарности. Всичко ще е наред с вашите финанси, но е време да се научите как да ги управлявате правилно.

Добре ще е да избягвате рискове и опасни сделки, тъй като има опасност да попаднете на измамници, отнасяйте се снизходително към хората, бъдете търпеливи, не се захващайте с кредити и заеми, март е изключително неподходящо време.

Вашето здраве може да ви създаде известни проблеми, защото сте свикнали да не обръщате внимание на леки заболявания, като отхвърляте съвета да отидете на лекар. Няма да се случат здравословни бедствия, но тялото ще намери радикален начин да привлече вниманието ви.

Вашият личен живот този месец ще се превърне в източник на вдъхновение за вас: това може да е нова любов, лек флирт с някого, когото познавате, или съществуваща връзка, в която ще се случат събития, които ще ви накарат да погледнете сродната си душа от друга страна, перспектива. Под влиянието на това вдъхновение е важно да дефинирате желанията си и да решите какво искате и как можете да го постигнете. Много Козирози ще решат да се оженят или да пренесат романтичната си връзка на следващото ниво.

Водолей – Скъпи Водолеи, март ще бъде месец на големи успехи. Всички усилия, които сте положили, за да станете по-добри, най-накрая ще се отплатят и ще бъдат възнаградени. Събитията ще се развият по такъв начин, че ще видите и оцените най-добрите си страни, сякаш виждате себе си през други очи.

Опитайте се в различни области на дейност, разширете хоризонтите си и не се страхувайте, ако нови области изискват да вземете решение за нещо – определено ще успеете. В работата не се доверявайте на някой друг да взема решения вместо вас. Само вие трябва да управлявате професионалната си дейност, така че да поемете контрол над кариерата си. Може да ви бъде предложено повишение, така че не го отказвайте, дори ако ви се струва, че тежестта на отговорността е просто твърде голяма за носене.

Във финансово отношение Водолеите ще трябва да потърсят нови източници на доходи, тъй като тези, които имате в момента, изискват много усилия, но не задоволяват финансовите ви нужди. Това не означава, че трябва да бягате презглава в търсене на нова работа. Но ако на хоризонта се появят опции за допълнителен доход, не забравяйте да ги обмислите.

Що се отнася до здравето, има няколко много важни съвети за вас. Опитайте се да си осигурите правилна и навременна почивка, тъй като тялото ви губи позиции поради умора. Не забравяйте да промените обкръжението си, отидете някъде, където можете да се насладите на нови ярки впечатления. Избягвайте подозрителността: съмненията и тревогите ви влияят много по-разрушително от главоболието или дискомфорта в червата. Не претоварвайте тялото си, избягвайте прекомерната физическа активност, спортувайте умерено. И накрая, не пренебрегвайте сигналите за флирт, които ви изпращат представители на противоположния пол.

Риби – Скъпи Риби, март носи свеж въздух и нови начала за Рибите. Време е да се отървете от миналото и да се съсредоточите върху това, което може да е важно за бъдещето. Това е добър месец за започване на нови проекти и проучване на нови области.

Март ще бъде месецът, в който страстите ще утихнат, по-голямата част от нещата ще бъдат свършени, така че ще дойде време за равносметка и набелязване на план за по-нататъшни действия. Ще има промяна към по-добро във финансовите въпроси, но много ще зависи от това колко разумно управлявате собствените си приходи.

Звездите съветват да не се впускате в нов бизнес за сметка на стария, а да разпределяте разумно собственото си време и енергия. Избягвайте да общувате със съмнителни хора, внимателно подбирайте спътниците си, особено на работа, внимателно проверявайте всички документи, които подписвате.

Здравето ви през този месец ще бъде доста стабилно, но някои хронични заболявания, за които временно сте забравили, може да се обадят. Реагирайте на всички симптоми навреме. Краката ви, особено стъпалата ви, ще бъдат много уязвими този месец, така че се уверете, че обувките ви са удобни. В много отношения състоянието на здравето ви ще зависи от вашия емоционален фон, така че се опитайте да не приемате проблемите и грешките присърце.

В семейния живот и любовните отношения ще настъпи момент на пълна хармония, когато близките хора ще ви позволят просто да се насладите на живота. Време е да организирате почивка с любимия човек и да се насладите на компанията си. Ако все още нямате партньор, има всички шансове да срещнете човек, който може да не отговаря на вашите представи за идеален партньор, но ще ви даде усещане за хармония и сигурност и ще почувствате колко е важно това.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.