Хризантемата, която изберете, ще ви подскаже как да постъпите на този етап от живота си

Хризантемата води началото си от Япония, а всичко, което произхожда от Изтока, носи дъх на тайнственост и мистицизъм. В Япония на Деня на хризантемата е обичай да се носи стръкче хризантема на Буда, за да бъде осветено. След това се отнася вкъщи поне по едно цвете, за да гони злите духове, да пропъжда нещастието и болестите далече от дома.

Навсякъде по света хризантемата символизира различни неща:

в Китай е символ на мъдрост и дълголетие;

в Япония – на щастие, просперитет и късмет;

във Виетнам – на душевна чистота, честност и бистър ум;

в Европа хризантемата е символ на скръб, дълбоката печал и траур.

Изберете хризантема и получете съвета, от който се нуждаете, за да ви насочи как да постъпите на този етап от живота си.

1. Червена хризантема

Вие сте страстна натура. Хората ви обичат, защото им харесва вашето харизматично и ярко присъствие. Всичко, с което се захванете, се получава. Вдъхвате живот и положителна енергия на всяко начинание. Умеете да заразявате околните с ентусиазма си. Хората обичат да са във вашата компания, защото ги вдъхновявате и повеждате към приключения. Зареждате останалите с положителна енергия и ги ободрявате. На този етап от живота си трябва да забавите темпото. Направете нещо, което винаги сте отлагали. Имате нужда да се развивате и да се погрижите за себе си. Запишете се на курс, научете нов език, пътувайте, напишете книга, рисувайте, пейте. Независимо на каква възраст сте, не е късно да се отдадете на това, за което отдавна мечтаете. Не допускайте някой да ви каже, че не можете. Не позволявайте околните да изпиват енергията ви и да ви предават от негативизма си. Търсете компанията на себеподобни – открити и светли личности като вас самите.

2. Огнена хризантема

Трудно може да ви удържи човек. Вие сте пламенна натура, огнена, емоционална. Лесно се палите по идеи, проекти, каузи. Впускате се, без да се замислите, във всяко начинание, стига да бъде в полза на някого. Вие просто обичате да се раздавате за другите и да участвате в нещо значимо. Приемате чуждите страдания като свои. Обичате случайните актове на доброта, защото знаете, че дребните жестове са всъщност най-големи. Говорите на висок глас; разпалено спорите, когато сте убедени в правотата си; не се страхувате да изразявате позицията си. На този етап от живота си трябва да преосмислите приоритетите си. Научете се да поставяте себе си на първо място. Пестете от енергията и силите си, защото твърде рано ще се изхабите. Не пренебрегвайте постоянно себе си заради другите. Отстъпете от вечната си мисъл за другите и обърнете поглед към себе си. Вашите близки се тревожат за вас и имат нужда да помислите за себе си.

3. Златна хризантема

Вие сте предана, открита и честна личност. Не познавате лъжата и не разчитате на нея, за да се издигнете в кариерата или да спечелите симпатиите на околните. Не толерирате лицемерието и фалша. Представяте се такива, каквито сте, защото искрено вярвате, че всяка връзка се основава на взаимно доверие и честност. Много пъти са ви разочаровали, затова трудно се доверявате. Още по-трудно прощавате. На този етап от живота си трябва да си върнете вярата в хората, за да си позволите да бъдете щастливи. Случвало ви се е да допуснете някого близко до себе си и след това да изпитате болката и разочарованието от предателството, затова подхождате предпазливо към хората. Имате нужда от повече позитивизъм около себе си. Необходимо е да се учите да се откривате повече за другите. Ще трябва да преглътнете досегашните си разочарования и горчив опит, за да допуснете нови хора и нови емоции в живота си. Преоткрийте вярата си в човека – само така можете да подобрите живота си. Позволете си да бъдете щастливи.

4. Хризантема крем

Morkadis

Вие сте чувствителна, фина и деликатна личност. Не обичате да сте в центъра на шумни компании. Не прекъсвате, не държите непременно да вземете думата. Изчаквате търпеливо своя миг и действате. Не говорите много, но когато взимате думата, винаги имате какво да кажете и хората ви слушат. На този етап от живота си преминавате през труден период. Нещата не са такива, каквито ви се иска да бъдат. Усещате, че тъпчете на едно място и това ви огорчава. Успокойте сърцето си, всичко ще си дойде на мястото. Не се сравнявайте с другите и не си мислете, че все на вас не ви върви. Бъдете търпеливи и си напомняйте, че има смисъл. Намирайте своя пристан, за да укротявате бурите в душата си. Дали ще е в работата или в прегръдката на скъп човек, позволявайте си да успокоявате сърцето си. Научете се да бъдете и сами със себе си, което също да ви носи радост и удовлетворение. Моментът е особено благоприятен за откриване на нови любовни отношения или за заздравяване на старите. Открийте сърцето си и си позволете да бъдете щастливи. Един ден се върнете към този период и ще осъзнаете, че сте един от най-смелите бойци.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Изберете си един от снежните човеци и вижте какво ви очаква до края на зимата!

Изберете един от тези мистични символи и вижте какво ви липсва в живота

Изберете африкански духовен символ и разберете целта на живота си

Символът, който изберете, разкрива от какво се страхувате в любовта

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.