Астро: Днес най-добрите оръжия са усмивката и милите думи

Луната е в знак Риби до 00:48ч на 20 декември

Когато Луната се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се намали употребата на течности, също на алкохол. Да се избягват по възможност лекарствата и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път.

Лунен календар: продължава 6 лунен ден до 12:10ч

6-ти лунен ден е мост към мечтите. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. Този ден е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към това, което се случва, навреме трябва да се прекратят недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, стремеж към любов и благодат. Днес най-добрите оръжия са усмивката и милите думи.

Следва 7 лунен ден от 12:10ч на 18 декември до 12:33ч на 19 декември

Внимавайте с думите си, защото в седми лунен ден всяка дума, която кажете, може да се сбъдне. Ако не искате да си създавате неприятности, контролирайте даже мислите си. Създайте положителна атмосфера около себе си и се предпазвайте от негативност. Лошите думи и действия имат разрушителна енергия. В този ден е полезно да се занимавате с духовни дела, да се вгледате в себе си, за да разберете истината.

Това време се отличава с повишеното желание на човек да комуникира, да бъде изслушан и разбран. Всяка лъжа сега може да причини сериозни неприятности и проблеми. Не отправяйте клетви, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат негативни думи срещу вас.

Добър ден за всяко начинание. Можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Можете да проявите малко физическа активност, но не претоварвайте тялото. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.  Белите дробове, гърлото, гласовите връзки сега са най-уязвимото място, но всички заболявания, получени в този ден, бързо ще ви напуснат.

Говорете хубави и мили думи на вашите близки и на околните. Избягвайте спорове и други негативи. Обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, спокоен, с продължителна любовна прелюдия, с повече нежни думи, комплименти, включете любовни игри. Добре е да има музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. Трябва да говорите само за любов.

Покупки – Можете да си направите хубав подарък – да си купите нещо, за което отдавна сте мечтали, нещо, което ще ви донесе удовлетворение.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.