Астро: Днес не живейте по график, доверявайте се на интуицията и случайността

pixabay.com

Луната е в знак Овен до 21:32ч на 13 юни.

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло сега са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, могат да се държат по-грубо от друг път. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. Луната в знак Овен психологически „добавя масло към огъня“. Спокойните и балансирани отношения могат да избухнат във всеки момент с нова сила. Човек в тези дни не търпи наличието на никакви окови. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие.

Лунен календар: 24 лунен ден от 02:31ч на 12 юни до 02:53ч на 13 юни

Активен и доста енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.

Планове по-добре да не правите, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случайността. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Всяко дело, което предприемете, ще бъде успешно. Естествено, ако не вреди на никого. С увереност и твърдост направете първата крачка.

Всяка иновация ще бъде от полза. Ако нещо не ви се отдава, изпада от ръцете ви или не можете по никакъв начин да съберете мислите си, означава, че Вселената ви прави намек – отложете, след време опитайте отново.

Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя има силно изцеляващо действие и зарежда с енергия. Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно времето за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности. Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Ден за лечение чрез билки.

Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения. Ден, в който трябва да се изяви любовта.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. В този лунен ден сексът се превръща в универсален лек за болести, срещу лошо настроение и всичко негативно. Правете го колкото искате и където искате.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Подходящо е за всякакви покупки, но предимно за такива, за които отдавна сте събирали пари.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.