Астро: Каквото и да става, не губете чувството си за хумор

Луната е в знак Дева до 01:12ч на 2 ноември

Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. В този момент можем по-лесно да изпълняваме работа, която изисква голяма прецизност на действията, внимателност и концентрация. В дните на Девата хората стават по-практични, рационални и педантични.   Сега малките неща обаче изглеждат много важни и е много лесно да се скарате за глупости, които не си заслужават внимание. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към големи проекти и рисковани действия. Подходящо е да извършвате трудоемка, досадна и монотонна работа. Сега ще бъде по-лесно, отколкото в други дни.

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

След 19:01ч Луната излиза на празен ход до 01:12ч на 2 ноември.

Лунен календар – 26 лунен ден от 02:28ч на 1 ноември до 03:40ч на 2 ноември

Ден на мъдростта и познание на тайните, но повече в общуването с хората и предаване на опит. Бъдете внимателни към тайните знаци изпратени ви от съдбата. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

За бизнес е опасен този период. За предпочитане е да се отложат финансовите операции, въздържайте се от сключване на сделки, договори и всякакви търговски операции. Счита се, че всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко да изглежда, че върви добре.

В работните колективи могат да възникнат също скандали и спорове. Може поради амбиции да се оспорват авторитети и има шансове това да премине в изясняване на отношения.  Работата да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, за да не се подадете на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и помнете: каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате и да не хабите силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. При спорове не се стига до добри резултати. Сега лесно се прахосват пари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни.

Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за  еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и дори подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Слънчев календар – 16 слънчев ден – Това е чист, строг и целомъдрен ден, който олицетворява закона и справедливостта. Ден за покаяние и възмездие за греховете – всяка несправедливост е наказуема. Трябва да сте изключително честни, изпълнителни и учтиви. Спазвайте обещанията си, дръжте на думата си. Контролирайте поведението си, наблюдавайте емоциите и думите си, не проявявайте злоба нито в делата си, нито в мислите си. Помнете, че Небето се отклонява от измамниците и нечестните люде.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.