Астро: Седмичен хороскоп от 25 септември до 1 октомври

Астро-аспекти

На 25 септември Меркурий тригон Юпитер

На 29 септември Пълнолуние в Овен

На 29 септември Венера квадратура Уран

На 30 септември Меркурий тригон Уран

Луната през седмицата се движи през знаците –  Водолей, Риби, Овен и Телец 

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 25, 26, 27 септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 25, 26, 28, 29 и 30 септември; 1 октомври

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

26.09. 15:40 – 27.09. 03:19
28.09. 23:58 – 29.09. 03:18
01.10. 00:50 – 01.10. 04:19

Овен – Тази седмица физическото ви състояние ще се подобри значително. Не трябва обаче да бързате и да показвате цялата си упоритост и дори агресия. Звездите така или иначе ви осигуряват благоприятни импулси, които улесняват действията ви. Имате доста креативни идеи и вземате практични решения. Не се препоръчва да се правят големи планове, защото най-вероятно няма да се сбъднат. Трябва да се радвате на това, което вече имате. Много сте общителни и лесно влизате в контакт с интересни хора. Свободните представители на знака са готови за приключение и за всичко, което кара сърцето ви да бие по-бързо.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 29, 30

Телец – За делова активност първата половина на седмицата се очертава като по-продуктивна. През този период могат да бъдат постигнати сериозни успехи в работата, преговорите и популяризирането на вашите проекти. От четвъртък всичко това може да стане по-трудно: има опасност да вземете грешни решения. Предизвикателните космически вибрации ви правят взискателни в любовта. Тези, които са все още необвързани, са повече критични и склонни да имат прекомерни очаквания. 

Благоприятни дни – 27, 28

Morkadis

Бъдете внимателни – 25, 26

Близнаци – Мощен прилив на енергия ще ви съпътства през цялата седмица. Под това влияние е напълно възможно да постигнете най-високи резултати. Сега сте изпълнени с мотивация и амбиция. Довършете всичко, което е изоставено. Опитайте се да избягвате импровизациите и спонтанните решения и покупки, те представляват най-сериозната опасност. Ако успеете да се контролирате и да действате систематично, ще имате успешен период. Отново мислите позитивно и се радвате на живота. Седмицата може да донесе изненада: например да се влюбите.

Благоприятни дни – 25, 26, 29, 30

Бъдете внимателни – 27, 28

Рак – До уикенда звездите ще са благосклонни към вашите начинания. В някои отношения седмицата ще е успешна. И въпреки че може да има трудности при взаимодействието с колегите, можете да постигнете много с индивидуални усилия. След това ви очакват два трудни дни. Пълнолунието в края на седмицата в опозиция с Марс, може да предизвика неконтролируеми изблици на емоции, кавги, необмислени постъпки. Възможни са и наранявания. Бъдете внимателни.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 29, 30

Лъв – В началото на тази седмица ще бъде полезно да прекарате финалната черта под вече преминатото. Поучете се от натрупания опит, помислете какво е причинило грешките. Определете кои задачи ще станат подходящи за вас в близко бъдеще, когато се появи възможност за увеличаване на активността. Поставете си високи цели, бъдете търпеливи и резултатите ще бъдат по-високи от очакваните. В любовта ви предстои много успешен период. Вие сте пълни с енергия и еротичен заряд, търсите нови вълнения и приключения. 

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни – 25, 26

Дева – След тази седмица или ще усетите какво означава вкусът на победата, или ще трябва да прекарате известно време в коригиране на погрешни изчисления и грешки. За да сведете до минимум риска от загуба, не вземайте прибързани решения. Като цяло седмицата е финансово стабилна, но се пазете от измамници. Енергийното ви ниво е впечатляващо, а Марс ви дава силна увереност. Печелите точки с лъчезарната си усмивка и вълнуващия си чар. Феновете ви бързо ще ви забележат и с вас няма да е скучно.

Благоприятни дни – 01.10.

Бъдете внимателни – 27, 28

Везни – Тази седмица ви очакват много изненади. Подгответе се да направите неочаквани открития, да чуете откровени изявления или да получите предложения. Основното нещо е да оставите зад себе си нерешителността и да се опитате да достигнете следващото ниво. Добре е да се отпуснете в СПА център, да си направите масаж, повече почивка и да спите достатъчно. Венера и Юпитер събуждат интереса ви към красивите неща в живота. Вие се съсредоточавате върху повече забавления и удоволствия в свободното време.

Благоприятни дни – 25, 26

Бъдете внимателни – 29, 30

Скорпион – Сега ще ви е трудно да се справите с чувствата си. Но резултатите от словесните битки не е задължително да бъдат разрушителни – откровеността ще помогне за разрешаването на някои проблеми, които сте отлагали дълго време. Посветете втората половина на седмицата на иновации – направете покупки, сменете личния си имидж или започнете ремонт на дома. За необвързаните представители на знака е възможно да се появи любовно увлечение на работното място, а при женените – проблеми с партньор, защото очаква повече внимание от вас, отколкото вие отделяте.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 25, 26

Стрелец – Опитайте се да подредите правилно приоритетите си. През първата половина на седмицата ще се чувствате в правото си да се намесите в хода на събитията и ще се радвате да демонстрирате лидерски качества в трудни ситуации. Марс ще ви спонсорира с допълнителна порция сила и добро настроение. Втората половина на седмицата ще повдигне по-сериозни въпроси. Необвързаните от вас са жадни за приключения и нови преживявания. Възможно е да преживеете горещ флирт тази седмица. 

Благоприятни дни – 25, 26, 29, 30

Бъдете внимателни – 27, 28

Козирог – Най-важното през тази седмица е да не се разсейвате с дреболии, да не вземате прибързани решения и да контролирате емоциите си. Тогава, въпреки трудностите, вие не само ще можете да избегнете неприятности, но и ще намерите нови приятели в борбата за отстояване на интересите на каузата. Противоречивите космически влияния ви затрудняват. Юпитер увеличава желанието ви за чувствени удоволствия, а Марс ограничава еротичните ви импулси. Хубавото е, че като земен знак умеете да балансирате крайностите.

Благоприятни дни – 27, 28

Бъдете внимателни – 29, 30

Водолей – През седмицата ви очакват новини, които ще ви принудят да промените плановете си. Много е вероятно да бъдат избрани нови насоки. Поели сте много задачи, но това не е много трудно за вас, така че резултатите ще бъдат видими скоро. За да избегнете възможни недоразумения, избягвайте да се замесвате в проблеми, които не ви засягат. Седмицата е стабилна във финансово отношение. Вероятни са печалби или парични постъпления. В личния си живот през тези дни можете да започнете или да прекратите връзки.

Благоприятни дни – 29, 30

Бъдете внимателни – 25, 26

Риби – След кратка почивка отново сте на първа линия. През седмицата трябва да се ориентирате към завършване на започнатите дела и да започнете да планирате нови. Емоционалното напрежение ще се увеличи. Прекалената избухливост и емоционалност заплашват да ви доведат до кавга с любимия човек. Опитайте се да изгладите ъглите. Ако има нещо, което не ви устройва в отношенията ви с любимия човек, сега е моментът да обсъдите наболелия проблем. Внимавайте да не се поддадете на изкушението да изневерите на партньора си. 

Благоприятни дни – 01.10.

Бъдете внимателни –27, 28

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.