Днес е ден на висшата небесна мъдрост

зодии

Луната e в знак Рак до 04:43 ч на 31 октомври. Хората стават по-чувствителни, емоционални, раними и възприемчиви. Избягвайте да отправяте критики и да предявявате претенции. Собствените преживявания стават по-важни от случващото се във външния свят. Настроението е нестабилно и променливо. Не е подходящо за вземане на решения и необмислени действия.

Време, през което трябва да се погрижите за близките си, семейството и дома.

Уязвими са стомаха, черния дроб и млечните жлези. Трябва да се избягват ендоскопски изследвания и да се правят промивки на стомаха и червата. Кърмещите жени са застрашени от мастит. В този период е нормално да се увеличи апетита. Трябва да се отдаде предимство на плодовете и зеленчуците, да се пие по-малко вода, по-лесно се получават отоци. Сега е благоприятно да се правят и вадят зъби.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 22 лунен ден, който започва в 21:21 ч на 29 октомври и продължава до 22:23 ч на 30 октомври.

Ден на висшата небесна мъдрост. Символът на този ден е златният ключ, с негова помощ се отваря вратата на тайните знания, но не на всички. Съгласно християнската традиция, през този лунен ден Бог изпратил Гаврил да занесе святата вест на Дева Мария.

Лунният календар съветва да разгледате внимателно знаците, които ще се появят в този ден, защото в тях са зашифровани съвети, които животът изпраща на всеки човек. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

На битово равнище не е много благоприятен ден за започването на нови дела. Най-добре е да се подготви почвата в този ден (един вид да се създаде основна база) за вашите бъдещи проекти.

Денят е благоприятен от финансова гледна точка за бизнесмени и хора, работещи в търговията. Не се препоръчва да се стартират нови проекти днес, но преговорите ще бъдат плодотворни. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Подходящо време за творци и учени (особено историци и археолози).

Не е добре да пътувате, да сменяте работата си, да отивате в командировка. Операциите с недвижими имоти днес е по-добре да бъдат отложени и в никакъв случай да не се купуват къщи или апартаменти в този ден.

Нека денят премине тихо и равномерно. Избягвайте излишните спорове и конфликти. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Благоприятно е за благотворителност. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна. Добре е да се употребяват повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Пазете си нервите и здравето.

Най-уязвими са долната част на гръбнака, тазобедрената става, бедрата, кръста. Бедрата символизират вярата и устойчивостта. Проблеми с бедрата означава подсъзнателен страх и страх от промяна. Проблемите с долната част на гръбнака показват непреодолимо чувство за вина въз основа на материалната зависимост.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро.

Morkadis

Секс – Благоприятно е за секс и след това се препоръчва да се организира обилна празнична вечеря с любимия човек (не преди това).

Подстрижка – Не се подстригвайте много късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънищата се сбъдват след няколко дни – съдържат информация за бъдещето, нови знания, съвети за това как да действате по-добре в реалния живот.

Следва 23 лунен ден (започва от 22:23 ч на 30 октомври и продължава до 23:30 ч на 31 октомври)

Днес е 14 слънчев ден – Не приемайте навътре това, което ви се случва в този ден. Да се помнят мъдрите думи на цар Соломон: ”И това ще отмине…”. Не е желателно да се внася хаос в света. Не нарушавайте хармонията, недейте да спорите в този ден. Приветстват се тишината и спокойствието. Не нанасяйте обиди и оскърбления на никое живо същество включително на животните. Не е време за активни дела и за важни решения. Не общувайте с хора, които не ви харесват и са ви неприятни.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.