Днес се вслушайте в своя вътрешен глас – това е гласът на вашият ангел пазител

Луната влиза в знак Телец до 04:25ч на 6 юли

Луната тук внася известна умиротвореност в живота. Хората стават леко апатични. Благоприятен период за развитие на по-рано започнали дела. Избягвайте немотивираните действия и местата, където има много хора. За да повишите и подобрите настроението, трябва да ядете нещо вкусно и да гледате нещо красиво. Шопингът добре се отразява на психиката. Добре е да се срещате с близки и любими хора, да пребивавате в комфортна и релаксираща обстановка. Подходящо време за гурме. В това време повече от всякога е актуална приказката, че “любовта на мъжа, преминава през стомаха”.

Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията. Избягвайте да напъвате гласовите връзки, пазете гърлото от студени напитки, врата от стоене на течение, правете упражнения за шията, отложете визитата при зъболекар.

След 19:58ч Луната преминава на празен ход до 04:25ч на сутринта на 6 юли.

Лунен календар – 25 лунен ден от 02:38ч на 5 юли до 03:05ч на 6 юли

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Този лунен ден дава възможност да се опознае мъдростта на земния живот, но не за сметка на външното проявление на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. Да се избягват активността, прибързаността, суетата. Не трябва да започвате нищо ново, но може да завършите започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Избягвайте случайните контакти и изненади.

Ден на пасивност, усамотение и спокойствие. Подходящ за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Всеки знак през този ден трябва да се възприема като указание за нещо. Работете над повишаване на духовността си. Вслушайте се в своя вътрешен глас – това е гласът на вашият ангел пазител – и в този лунен ден този глас особено силно се усеща.

На двадесет и петия лунен ден е важно да запомните, че елементът на този ден е водата. И се отнася за всички събития съответно. Тоест, всичко, от което наистина се нуждаете, „се влива“ към вас и ако нещо „изтече“, значи това е било допълнително бреме за вас. Вашият душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот и не разголвайте душата си.

Финансовите транзакции са успешни на този ден. Парите са тясно свързани с водната стихия, така че късметът ще ви придружава в търговията. Когато вземате решения, разчитайте на интуицията. Днес тя е вашият основен съветник, а не фактите и логиката.

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за очистване от шлаките – физически и духовни. На заболявания възникнали през този ден трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Общуването с близки и любими хора е полезно и препоръчително. Добре е да пребивавате в комфортна и разпускаща обстановка. Подходящо време за чувствен и бавен секс, бързата работа не е препоръчителна. Не е нужно да сменяте често пози или да използвате тези, които изискват много физическа активност от вас. Вместо това се съсредоточете върху чувствеността. Бъдете нежни с партньора си. За максимален релаксиращ ефект можете да направите еротичен масаж или да пиете малко червено вино.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.