Седмичен хороскоп от 29 януари до 4 февруари

Астро-аспекти

На 29 януари Венера тригон Юпитер

На 30 януари Марс тригон Уран

На 2 февруари Меркурий секстил Нептун

Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –29, 31 януари; 1, 4 февруари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 29, 30 януари; 1, 2, 3, 4 февруари

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

30.01. 01:21 – 30.01. 10:05

01.02. 11:04 – 01.02. 22:38

04.02. 05:25 – 04.02. 08:29

Овен – Това, което изглежда като непреодолима пречка между вас и желанието ви за успех, не е нищо повече от „предизвикателство“ да подходите към нещата по различен начин от този, който сте правили досега. Намерете нов път, който ви отвежда до желаната дестинация, нов начин на действие и реакция. Както водата си проправя път през най-неочакваните места, така и вие, сменете ъгъла, от който гледате на нещата, вслушайте се в интуицията си и имайте смелостта да измислите свой собствен път, независимо от избора на другите. Правилният избор е този, който ви кара да се чувствате спокойни.

Благоприятни дни – 04.02.

Бъдете внимателни – 30, 31.01.

Morkadis

Телец – Без значение какво избирате, пътят, по който вървите сега, е нов, пълен с възможности, много по-различни от това, което сте срещали досега. Доверете се на това, което ви казва сърцето, защото това ви помага да останете фокусирани не само върху съдържанието, но и върху целта. Чакането изглежда най-подходящото решение за проблемите ви сега, като избягвате да насилвате нещата да се случват. Тези дни пред вас се разкриват някои истини, които ще ви помогнат да направите избор във ваша полза.

Благоприятни дни – 29.01.

Бъдете внимателни – 02, 03.02.

Близнаци – Преминавате през период на разцвет, на хармонизиране на вътрешния свят с външния. Този факт ви носи усещането, че сте завършени и изпълнени, а любовта, състраданието и щедростта трябва да бъдат импулсът зад вашите мисли, чувства и действия, когато възнамерявате да създадете проспериращ и изобилен живот. Отворете се да получавате повече. Предстои важен период за поставяне на нови цели. Чрез работата можете да срещнете много интересен човек, който ще представлява голям интерес за вас.

Благоприятни дни – 30, 31.01.

Бъдете внимателни – 29.01.;04.02.

Рак – Време е да сложите край на онези неща в живота си, които вече не ви служат. Би било желателно да се вслушвате в интуицията си, а не да разчитате на това, което ви казват околните, дори ако намеренията им са добри. Натрупали сте достатъчно мъдрост и опит, за да можете да вземете най-подходящите за вас решения. Освен това този период е благоприятен за насочване на вниманието ви към някои отношения в живота ви, които трябва да бъдат изчистени, трансформирани или прекратени. Разчитайте на тези, които ви подкрепят и стимулират.

Енергията на този ден отразява нашето Его и отваря вратата към собственото ни огледало

Благоприятни дни – 29.01.; 02, 03.02.

Бъдете внимателни –30, 31.01.

Лъв – Вие сте на път да скочите в нещо, което не е точно за вас в момента, защото сте склонни да прескочите някои важни етапи. Търсенето на преки пътища или изкуствени решения за постигане на крайните резултати възможно най-бързо не е полезно дългосрочно решение. Затова анализирайте отново позицията си и преосмислете планирането на действията, които сте извършили наскоро, за да видите какво липсва. В отношенията ще са подчертани релаксацията, романтичното настроение и повишената близост. Възползвайте се от тези обстоятелства, които в момента са на ваша страна и подобрете отношенията си с любимия човек.

Благоприятни дни – 30, 31.01.

Бъдете внимателни – 02, 03.02.

Дева – Много от детайлите, които сте пренебрегвали напоследък, се разкриват пред вас тези дни, помагайки ви да видите много по-обективно ситуацията и обстоятелствата, в които се намирате. През следващите дни обърнете внимание на дейностите, които ви предстоят, тъй като някои от тях може да предизвикат нежелани смущения в графика ви. Можете да използвате този период, за да укрепите някои взаимоотношения и да се отървете от някои неща, които ви лишават от жизнената ви сила. Постарайте се да въведете някои положителни промени и новости в ежедневието си.

Благоприятни дни – 02, 03.02.

Бъдете внимателни – 29.01.; 04.02.

Везни – Време е да се „събудите“ и да си спомните какви са вашите страсти, какво обичате да правите, какви са стремежите, които сте оставили зад гърба си. Вашите мечти са ценни и трябва да се върнете към тях, не ги оставяйте да станат жертва на забрава. Избягвайте борбата и осъзнайте факта, че във вас са всички ресурси, от които се нуждаете, за да създадете това, което искате, и да имате по-пълноценен живот. Вашата цел е уникална и специална, не се отказвайте от нея. Релаксирайте повече, почивайте си, общувайте с позитивни хора.

Благоприятни дни – 04.02.

Бъдете внимателни – 30, 31.01.

Скорпион – Изглежда, че тази седмица имате склонност да плувате срещу течението, да принуждавате нещата да се случват така, както искате. Поемете риска и се освободете от старите структури и ограничения, които пречат на енергията да тече свободно. Време е да видите, че това, което изглежда като падане, не е нищо повече от скок напред. Добре е да бъдете усърдни, дисциплинирани и да се възползвате от възможностите, които ще ви се предложат. Трябва да сте в по-широк кръг от хора, да си прекарвате добре и да сте максимално спокойни. За тези, които са в емоционални връзки, това е период, който носи облекчение и намаляване на напрежението в общуването с партньора.

Благоприятни дни – 29.01.

Бъдете внимателни – 02, 03.02.

Стрелец – По една или друга причина може да сте повлияни или водени от други, независимо дали става дума за лични, служебни или бизнес отношения. Важното е да възвърнете личната си сила, да заемете лидерска позиция в живота си и да кажете това, което имате да казвате. Вашият глас трябва да бъде чут, защото посланието, което изпращате, си струва да бъде взето под внимание и може да създаде нещо различно в живота ви и на хората около вас. Здравето през тази седмица е на задоволително ниво.

Благоприятни дни – 30, 31.01.

Бъдете внимателни – 29.01.;04.02.

Козирог – Точката, в която се намирате в този момент, сякаш не води до никъде, колкото и да се опитвате да се убедите, че все още имате какво да правите. Време е за промяна на посоката, за нов подход, да направите нещо различно. Това изисква промяна във вашето виждане, в начина, по който сте действали досега и дори в начина, по който сте третирали определени ситуации в живота си. Може да се почувствате изгубени, защото не знаете накъде да вървите, но вашият вътрешен компас ще насочва точно стъпките ви. Доверете се на себе си и на начина, по който се чувствате, без осъждане.

Благоприятни дни – 29.01.; 02, 03.02.

Бъдете внимателни –30, 31.01.

Водолей – Вие сте в момент, когато цялата вселена се отваря пред вас, пълна с възможности. Откажете се от онези неща, които не носят положителна вибрация в живота ви. Ако все още не сте, време е да станете господари на живота си. Можете да правите каквото пожелаете, колкото ви харесва, каквото ви изпълва с радост. Цялото ви внимание е насочено към дома и семейството и единствената ви грижа в момента е да намерите решения на проблемите, които ви вълнуват. Обърнете внимание на съобщенията, които получавате по фини начини.

Благоприятни дни – 30, 31.01.

Бъдете внимателни – 02, 03.02.

Риби –Тази седмица би било желателно да отделите повече време за започване на програма за детоксикация, както физическа, така и психическа. Откажете се от онези хранителни навици, които създават дискомфорт, разхождайте се на открито или изберете да практикувате спорт и преди всичко се откажете от онези мисли, които ви държат в порочен кръг на недоверие и страх. Правейки тези неща, ще се почувствате по-леки, по-креативни и пълни с инициатива, а изборите, направени от това чисто пространство, ще бъдат в пълно съгласие с вашата вътрешна истина.

Благоприятни дни – 02, 03.02.

Бъдете внимателни – 29.01.; 04.02.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.