10 впечатляващи снимки, уловени в точния момент

Добрата снимка се отличава от милиони други по точния момент. Дори и да не сте професионален фотограф, пак имате шанс да хванете най-добрия кадър, стига да сте достатъчно наблюдателни и да не пропуснете онзи важен миг, който да ви донесе признанието на останалите.

Страховита мълния; риба, уловена в човката на гладна птица; облаци в необичайна форма или сянка, която пада по причудлив начин… светът е шарен и за една секунда би могъл да ви направи откривател.

А дали всичко е въпрос на късмет, че сте попаднали на точното място в най-подходящото време, или доказателство, че без творческо око няма как да видите красотата около себе си – това е спор, който ще оставим на страна.

Днес ви предлагаме любопитна галерия от уникални фотографии, при създаването на които не са използвани никакви графични редактори – само внимание и поглед, който да съхрани мига с помощта на обектива. Ето 10 впечатляващи снимки, уловени в точния момент.

This slideshow requires JavaScript.

инфо: 10te.bg

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.