14 трика, с които да повлияете на тялото си

тялоВижте за какво става дума, защото определено тялото ни е доста по-непредсказуемо и забавно отколкото сме си мислили.

1. Ако усещате „иглички” в изтръпналите си ръце, започнете да клатите главата си отляво надясно.

2. Дъвчете дъвка, когато ви предстои ситуация, която ви кара да сте нервни. Научно доказано е, че докато дъвчем мозъкът ни си мисли: „Когато дъвча, не съм в опасност.”

3. Когато ви се гади, стиснете силно лявата си ръка в юмрук, така че палецът ви да е под другите пръсти. Гарантирано гаденето изчезва!

4. Увеличете обхвата на дистанционното за кола като го сложите под брадичката си.

5. Ако не чувате какво ви говорят по телефона или сте на шумно парти, използвайте дясното си ухо. То по-бързо възприема бързия говор. А вие знаехте ли го?

6. Ако ви се доплаче на публично място, дръжте очите си широко отворени и не мигайте известно време. Ако пък вече сте заплакали, погледнете нагоре без да накланяте главата си назад.

7. Ако сте преяли и ви е тежко, когато се отправите към леглото, легнете на лявата си страна. Това ще ви предпази от киселини и поддържа стомаха ви по-ниско от хранопровода.

8. Вдигнете дясното си стъпало малко над земята и започнете да го въртите по часовниковата стрелка. Сега нарисувайте във въздуха с дясната си ръка 6. Кракът ви веднага ще започне да се върти в другата посока – обратно на часовниковата стрелка… Яко, нали?!

9. Не можете да видите нещо? Съберете пръстите си, така че да се получи малка дупчица и погледнете през нея.

10. Ако ви сърби гърлото, почешете ушите си.

11. Страхувате се от игли? Опитайте се да кашляте насила малко преди да ви бият инжекция или след нея. Това странно упражнение намалява болката.

12. Избутайте езика към небцето си и натиснете с пръст между веждите си, ако искате да отпушите носа или да облекчите синусите си.

13. Може да увеличите метаболизма си с 12%, ако не движите ръцете си докато ходите. Предизвикателство е, нали?!

14. Ако искате да спрете хълцането имате две възможности:

Morkadis

Вземете чаена лъжичка захар и я изпийте заедно с една чаша вода.

…или

Напълнете чаша вода и разбъркайте водата с нож по часовниковата стрелка. След това задръжте ножа вдигнат пред вас и го гледайте докато изпиете цялата чаша.

… Макар и тези методи как да хакнете тялото си да ви се струват странни, ако са правилно изпълнение, имат моментален резултат. Гарантираме ви!

Вижте още: 

КАК ЛУНАТА ВЛИЯЕ НА ТЯЛОТО НИ

инфо: http://ucha.se/

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.