5 признака, че сте жертва на семейно проклятие

Това не означава непременно, че вие сте наследили кармата директно от родителите си, а от някои от вашите предци.

Кармата представлява непрекъснатото съзряване и развитие на всяко едно от нашите действия, така че последствията, които изпитваме в бъдеще, може да са били причинени отдавна в миналото. Въпреки това, съществува убеждението, че кармата може да се наследи т.е. съществува кармична ДНК, така че често за някого се казва, че е жертва на кармичен дълг, т.е. кармична ДНК.

Например, може би някой от семейството в миналото е “посадил семената на негативна енергия”, т.е. направил е нещо, за което по-късно се е покаял, а плодовете от отрицателната карма започват да съзряват и да се проявяват при някое от следващите поколения.

Кармичната ДНК се гради и поддържа с години, но има и начини да се отървем от отрицателната семейна карма и този процес в индийските религии е определен като мокша.

5 знака, които показват, че сте жертва на семейна карма:

– Вие се чувствате съвсем различно от останалите членове на вашето семейство (черна овца), вие се интересувате от различни ценности и бихте искали да промените много от действията на вашето семейство.

– Често изпитвате неоснователна тежест, особено в областта на рамената (блокирани енергийни точки).

– Често срещате пречки по пътя към постигането на вашите планове и цели, дори когато сте направили всичко възможно да успеете.

– Вие сте прекалено самокритични и несъзнателно възпрепятствате собствения си път към самореализация.

– Духовно осъзнати сте и сте наясно с някои действия на вашето семейство, които смятате, че могат да се върнат при вас под формата на кармичен дълг.

За да се отървете от негативната карма, трябва да се доверите на интуицията и да се освободите от страховете. Трябва да изградите себе си като осъзнато същество, което е създател на собствената си карма и да коригирате лошите си дела, които мислите, че може да причинят поредица от кармични дългове.

Медитирайте и осъзнавайте всичките си действия, мисли, думи, емоции. Опитайте се да се отървете от отрицателните взаимоотношения, които създават енергийни възли, освободете се от тях. Важно е да сте наясно и да приемате всички предизвикателства на живота, да се изправите пред тях и понякога да позволите на кармата да ви научи на някой важен урок.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Проклятието на Анабел – най-зловещата кукла в света

Хара Хото – проклятието на мъртвия град

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Истината за проклятието на Тутанкамон

Проклятието на Репин: Смърт застига всеки модел на гения на четката

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

loading...

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.