80 типа извънземни бродят сред нас

извънземни

На земята сред нас бродят между 60 и 80 типа извънземни същества, заяви пред „Телеграф“ проф. Лъчезар Филипов от БАН, позовавайки се на сведения на очевидци.

Някои от съществата са малки, други големи – с ръст около 2 метра и половина. Това обяснява и голямото разнообразие на НЛС, смята проф. Филипов.

Според него е възможно да се крият във водата и да имат бази на дъното на океана. Филипов подчерта, че не е виждал НЛО, но вярва в тях.

Преди време той имал среща със свой колеги в Мексико. „Донесе снимки на една мумия, която е в музей“, разказа Филипов. Тя била висока около 60 см, а анализът на ДНК-то показал, че то не е човешко. Съществото нямало лакти, било с по-малко ребра, а главата му била прекалено голяма.

инфо: novini.bg

Вижте още:

През 2018 г. учени ще търсят контакт с извънземни

Извънземни са живели заедно с древните хора

Астронавтите, които вярват в извънземни

Проектът ,,Разкритие“: Как САЩ 50 години крият от целия свят разтърсващи сведения за извънземните

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

3 коментара
  1. emilyano Calabrezze 5 години ago
  2. harry1976 4 години ago
  3. Анонимен 9 месеца ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.