Извънземни са живели заедно с древните хора

пирамиди

През 90-те години на миналия век по време на изследвания на индонезийските пещери ученият Кастильо забелязва необичайно струпване на камъни, сред които намира един, чиято повърхност е Покрита със загадъчни символи. Те изобразяват светило, заобиколено от звезди, и показатели за космическите посоки. След изучаването на находката експертите правят извода, че тя напомня на съвременна карта на небето. Освен това откриват аналогичен диск от злато на борда на Pioneer. Предметът е направен в дълбока древност, само че показва чужда галактика с планети, разположени различно, отколкото в Слънчевата система. В близост с електроприбори той показва свойства на магнит.

Но кой би могъл да създаде това чудо на Земята, разполагайки с дълбоки познания по астрономия? Това биха могли да са единствено жители на Космоса, оставили следата си в човешката история.

Разкопки на територията на древна Месопотамия представят на археолозите изненада във вид на скулптури, направени хиляди години преди възникването на шумерската цивилизация. Те имат рептилоподобни черти. Удължените глави със змийски очи са допълнение черти на лицето, напомнящи тези на гущери. Никой не знае кой е живял на това място преди заселването му с хора и как е създадено това културно наследство.

извънземни

Съществува версия за хибридни същества, живели редом с древните народи, които са съхранили традициите на извънземната раса и са ги увековечили в камък

В много легенди на различни народи се споменават небесни богове, донесли знания на хората. Анунаките долитат с необичайните си кораби и са запечатани в множество артефакти. Съществуват гравюри на космодрум в джунглите заедно с чертежи на вимани и фигури на самите извънземни гости. Махабхарата подробно описва легендарна битка, когато героите се бият с боговете в небесата. Тогава владетелят, погребан в гробницата Пакап, успешно изпълнява сложни пируети с апарата на хуманоидите – той е запечатан върху надгробната му плоча.

В Калифорния собственик на магазин за камъни при разходка из планините Косо попада на необичаен предмет, представляващ древен механизъм. Той прилича на автомобилна свещ. А анализът с рентген показва, че във вътрешността му има медни пръстени със стоманена пружина и магнитен прът с неизвестен прах. Оказва се, че вкаменелостта е прекарала в земята 500 хиляди години. Вероятно е останала след ремонт на НЛО. Това напълно развенчава теорията за човечеството като единствената цивилизация във Вселената.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Древни фигурки на „летящи чинии“ и техните пилоти откриха в Мексико

Мексиканското правителство публикува доказателства за древни контакти на маите с извънземни

Кой е построил древния комплекс Пума Пунку – хора или извънземни?

Расата на Древните Строители

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.