Проектът ,,Разкритие“: Как САЩ 50 години крият от целия свят разтърсващи сведения за извънземните

извън

Проектът ,,Разкритие“ е стартиран през 1993г. от доктора на медицинските науки Стивън Гриър. Неговата цел е да се открият най-достоверните свидетели, осведомени за феномена НЛО и реалното присъствие на извънземни цивилизации на Земята.

Д-р Гриър интервюира над 400 очевидци от цял свят, повечето от САЩ, Великобритания, Русия, Германия и др.

На 8 май 2001 година в Националния пресклуб на САЩ във Вашингтон е проведен необикновен форум. Значими личности от цял свят, начело с д-р Стивън Гриър обявиха пред световната общественост проекта си под наименованието „Разкритие“. На тази среща свидетелски показания дават общо 25 военни, разузнавателни, правителствени и корпоративни представители, които са били обвързани с НЛО проекти и разследвания през изминалите повече от 50 години.

Сред далите показания са имената на следните свидетели: Генерал-майор Василий Алексеев от Русия, полковник Дуайн Андерсън, полковник Чарлз Браун от ВВС на САЩ, капитан Робърт Саелъс отВВС на САЩ, Мърл Шейн Макдау от Атлантическото командване на САЩ, астронавтът д-р Едгар Мичъл от САЩ и др.

Проблемът при провеждането на срещата е, че много американски институции, начело с НАСА по всякакъв начин пречат и блокират достъпа на медиите, за да не се разгласяват истините от срещата.

Проектът успя да разкрие и докаже, че правителството на САЩ повече от 50 години е криело не само от американския народ, но и от целия свят разтърсващи сведения, техника и технологии от извънземен произход. Прикриваната информация, се отнася до системи за движение с антигравитационни двигатели, възстановени от катастрофиралите космически кораби от извънземен произход на американска територия.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. emilyano Calabrezze 1 година ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.