Американец откри мистериозен тунел под имота си (видео)

Untitled mmЖител на град Лъбък, в щата Тексас откри мистериозен тунел под имота си. Част от ливадата му пропаднала и разкрила тунел, укрепен с греди.

Тунелът продължава извън границите на имота и пресича най-близкото шосе. Предназначението му остава неясно.

Американецът живее на поне 500 километра от мексиканската граница и няма как тунелът да е ползван от трафиканти. В района няма и рудници.

Според историци подземният строеж е на повече от 100 години.

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

инфо: http://novanews.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

4 коментара
  1. Анонимен 7 години ago
  2. Анонимен 6 години ago
    • краска 5 години ago
  3. Анонимен 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.