Атлантида е била на… Марс

атлантида

Според швейцарски учени изгубената Атлантида е била на Марс и жителите й са търгували с Древен Египет!

Още по-невероятно е твърдението им, че имат доказателства, че легендарният King Tut е умрял при катастрофа на космическа совалка заедно с извънземен екипаж.

„Марсианската цивилизация се е самоунищожила или е била унищожена от метеор, а Египет е бил все още в разцвета на силите си”, заявил д-р Стефан Вайс пред журналисти и учени в Берн, Швейцария.

Но жителите са оставили своя следа не само на Земята, но и на Марс. Секретни фотографии, направени на Марс от американски сонди, ясно показват идентичността на остатъци от храмове и статуи на повърхността на Червената планета.

атлантида 1

„Технологиите на древните египтяни, които и досега са необясними за съвременната наука – всичко това, безусловно са технологии, които са се зародили не на Земята, а другаде, в дадения случай на Марс. Убедени сме, че атлантите са търгували с тези технологии с египтяните срещу злато.”

Д-р Вайс и колегата му – египтологът Конрад Ветч заявили, че наскоро са разшифровали древноегипетски свитъци, в които се посочвало, че Атлантида се е намирала на Марс. Свитъците описват технологически развита цивилизация, съществуваща извън пределите на нашата планета, в „огромния черен океан на Космоса”.

Свитъците разказват също и за космически пътешествия, космическа совалка и кораб-майка. С тази совалка човекоподобните пришълци са достигали Земята от кораба-майка.

„На изследователите отдавна е известно, че египтяните са летели, тъй като в гробницата на Тутанкамон е бил открит сложен модел на нещо, което те наричали планер – разказал д-р Вайс пред група журналисти и учени. – В светлината на новата информация, почерпена от свитъците, виждаме, че планерът е играел ролята на космическа совалка. И това е бил именно корабът, който е катастрофирал с Тот на борда.”

Не всички участници в конференцията са съгласни с експертите и с тяхната теория. Доктор Сет Рауш – немски историк, смята, че те са отишли прекалено далеч, наричайки марсианската цивилизация Атлантида. „Не се съмнявам, че египтяните са били в контакт с извънземни – казал експертът. – Но докато наистина не огледаме руините на Марс, няма начин да узнаем дали те са остатъци от Атлантида.”

Вижте още: 

Владетелите на древен Египет – извънземни?

инфо: http://www.astrofenomen.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

7 коментара
  1. Валентин Колев 10 години ago
  2. dimitar kicev 10 години ago
  3. Silvia Dimitrova 10 години ago
  4. Анонимен 9 години ago
    • Анонимен 9 години ago
  5. eniosvqt 9 години ago
  6. Петър 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.