Извънземните ни защитават?

извънземниНеотдавна генерал-лейтенант Алексей Савин каза, че за човечеството не съществува заплаха от извънземно нападение, пише сайтът sanovnik.bg

Той е на мнение, че именно човекът, избрал технологичния пред духовния път на развитие, е най-голямата заплаха за самия себе си.

Савин признава също така, че руското правителство вече е имало контакт с извънземни същества, които обаче имат всичко необходимо и нямат нужда от земните ресурси, а са в състояние сами да произведат това, от което имат нужда. Те пребивават на нашата планета и имат свои бази, като са способни да остават невидими за света.

Неотдавна отново се появиха дискусии във виртуалното пространство, свързани с идеята, че извънземните защитават човечеството от възможни смъртоносни заплахи.


Официалната наука също допуска реалната възможност да съществува извънземен разум.

В подкрепа на това се посочва падналият в Челябинск метеорит, последствията от който според някои не са толкова сериозни именно заради подобна неочаквана намеса на извънземните. В интернет е качен и клип, показващ как неизвестен летателен обект се приближава до метеорита, след което внезапно се докосва до него и изчезва веднага след това.

Официалната наука също допуска реалната възможност да съществува извънземен разум, тъй като е крайно малко вероятно Земята да бъде единствената обитаема планета в цялата безкрайна Вселена.

инфо: http://www.chudesa.net/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

6 коментара
  1. Vanko 10 години ago
  2. Анонимен 10 години ago
  3. Анонимен 10 години ago
  4. Анонимен 10 години ago
  5. Анонимен 10 години ago
  6. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.