Извънземни кацнаха във Вашингтон – официалният контакт е факт! *

a52770af37dfd556501019b24877d154 мммСмятаното за невъзможно от по-голямата част от човечеството в крайна сметка се случи. Късно снощи във Вашингтон, САЩ се приземи неиндетифициран летащ обект, който по нищо не прилича на каквато и да било земна технология. Пресцентърът на американския президент Барак Обама потвърди случилото се, казвайки, че извънземна цивилизация е засякла електромагнитните предавания на нашата цивилизация и е поискала контакт. Засега достъпът на журналисти до Белия дом е ограничен от военни кортежи и никой не е получил възможност да заснеме самото кацане, освен снимачния екип на президента. Очаква се в най-скоро време да бъде изнесена повече информация по въпроса, но установяването на дипломатически отношения между човечеството и извънземна цивилизация вече е необратим факт.


Множество политици от Европа, Русия, Япония и Китай побързаха да разкритикуват действията на САЩ, подчертавайки, че американският президент Барак Обама няма право да представлява цялото човечество. Много от тях изразиха разочарованието се, че представителите на извънземна цивилизация не са предпочели да се срещнат с представител на ООН, който би имал правото да представлява цялата ни планета.

Очакваме развитие.

* Aктуализирана информация – 02.04.2013 г.
Както повечето от Вас се досетиха, това беше първоаприлската ни шега :)
Последвайте ни във Facebook

 

6 коментара
  1. Galina 10 години ago
  2. Jubomara 10 години ago
  3. Пламен Славов 10 години ago
  4. Анонимен 10 години ago
  5. microslushalka 10 години ago
  6. Анонимен 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.