Жена засне призрак със смартфон

фМарсела, която е жителка на Кливланд, САЩ твърди, че е заснела призрак с мобилния си телефон. Снимката е направена на 15 април в близост до училище.


На фотоса може да се види призрак на човек с бял костюм и червена риза. Марсела смята, че ако съдим по облеклото на привидението, то това е мъж от средата на 70-те години.

По принцип с програми като GhostCamSpirit Photography, да се сложи изображение на призрак върху снимка не е особено трудна задача.

Марсела обаче твърди, че нямала никаква представа как точно се работи със смартфона на дъщеря и.

 

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

 

Един коментар
  1. Райна 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.