Как да се защитим от енергийните вампири

умораОбърнете гръб на енергийните вампири, бъдете здрави и щастливи

Никога не показвайте на енергийния вампир своите слабости – имате ли проблем, той ще ви потърси, защото ще разчита на съчувствието ви. Приемете всичко в живота си като нещо хубаво, не се вглеждайте в глупавите дребни грижи, защото те са вратичката на вампира към вашата енергия. И усетите ли, че поредната приятелка седи и плаче твърде сърцераздирателно на рамото ви, просто приключвайте бързо със срещата. Спасете се.

Ако често се чувствате изтощени, ядосани, изпадате в отчаяние или обратното – вдигате скандали, то вие сте лесна плячка за енергийния вампир, защото сте със слаба биоенергия. Как да я подсилите или да изчистите биополето си от негативната енергия?

1. Подсилването на биополето се постига с медитация. Например: всеки ден палете 3 свещи и ги гледайте 5-10 минути. За седмица ще изчистите биополето си, пише “Журнал“.

2. Не трябва да се боите от уроки – страхът ви прави уязвими.

3. Прочетете 3 молитви – всяка по 3 пъти. Така засилвате биополето си.

4. Представете си, че имате скафандър с огледална повърхност отвън и че всички зли мисли се отразяват от него и не достигат до вас. Друг вариант: представете си, че имате огледало в ръката. Насочете го към човека, който ви влияе зле и лошите мисли ще бъдат отблъснати от огледалото.


5. Завържете в парче плат малко (около чаена лъжичка) едра сол. Сложете я в джоба си. И мислено си кажете: „Това е моята защита!“.

6. Вземете топъл душ – представете си, че цялата отрицателна енергия се стича надолу.

7. Дърветата ни дават енергия – обгърнете едно дърво, почувствайте с краката си корените му – помолете за енергия. Ще усетите как „политате“.

8. Един от най-добрите начини за възстановяване на енергетиката е дългата разходка – задължително е обувките да са с тънка подметка и да се ходи не по асфалт, а върху пръст. Но избягвайте разходки при пълнолуние – тогава човек губи много енергия.

Най-сигурният и бърз начин да се отървете от енергийния вампир (какъвто и тип да е той) е усмивката, вашият смях – с него вие храните собствената си енергия и не позволявате на никого да краде от нея.

инфо: http://www.prekrasna.bg/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.