Необичайни очни деформации (ВНИМАНИЕ! Неприятни снимки!)

я1Човекът, който може да пуши през окото си.

я2Това мастно образувание с косми постепенно е растяло в окото на 19-годишно момче, докато накрая сериозно започнало да му пречи.

я3 Светлото петно е тумор на ретината.

я4Това е Били Оуен, който е претърпял инцидент, при който е загубил окото си. Въпреки това както виждаме от снимката, той не е загубил чувството си за хумор.

я5Понякога тялото може да поднесе доста неприятни изненади. Тази индийска жена е оперирана, защото два зъба са израстнали под окото и.

я6 мТози човек си отглежда имплантиран зъб в окото.

я7След като модата на пиърсинга завладя света и млади и стари се надупчиха на най-невероятни места, идва ред на пиърсинга на … окото!

я8Рекорда за най-изпъкнали очи принадлежи на Ким Гудман.

я9Този турчин притежава удивителната способност да изпръсква различни течности през очите си, на разтояние почти 3 метра!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

 Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.