Метеоритен дъжд над Атина

метеоритЖителите на района около гръцката столица станаха свидетели на поредното градиозно небесно явление.

Поне няколко меторита са наблюдавани да падат над Гърция през последните 24 часа.

Забелязани са от доста хора, които са будували през нощта в района на Атика. Според професорът по геология Ефтимис Лекас, наистина е имало малък метеоритен дъжд над Гърция през последните няколко дни.

Професорът твърди, че има на разположение видео от един от метеоритите, които са паднали над страната и са били заснети с любителска камера.  Все пак в няколкото наблюдавани случая, метеоритите са паднали в морето, а не на земята, както обикновено се случва, при подобни небесни явления.

инфо: http://newsbg.eu

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donate] по-долу. Благодарим Ви!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.