През февруари ще бъде направено официално изявление, което ще промени съдбата на човечеството

dr

Това твърди д-р Courtney Brown от Института Форсайт (The Farsight Institute). Д-р Courtney Brown се занимава с експерименти по дистанционно гледане.

На страницата си във Facebook Д-р Courtney Brown пише, че в в средата на февруари ще бъде направено официално съобщение, което ще промени живота на човечеството. И нищо не може да промени този факт – информацията съществува и ще бъде съобщена. Според публикацията му първоначално само малцина ще разберат както смисъла на съобщението, така и неговата значимост за човечеството като цяло – някои от тях ще се смеят, други ще плачат.

Но с течение на времето светът ще разбере, че животът на Земята никога няма да бъде същия и този ден през февруари 2014 година го е променил из основи.


„Mистерия, която тегне над нашата цивилизация в продължение на хиляди години, ще бъде разгадана. И след като бъде получен отговор, човечеството ще получи нова посока в развитието си“ , казва д-р Courtney Brown.

Поради факта, че толкова много хора са се обърнали към Браун с искане да обясни за какво говори и какво може да се очаква от „изявлението“, той е написал няколко кратки коментара. По-специално той пише:

“ Да, знам нещо, за което не съм говорил. Това е факт, а не прогноза. Причината за забавянето на моите съобщения е в това, че много неща се случват точно сега. Ако всичко беше готово, обявяването щеше да се случи утре. Но нещата не са съвсем готови. За това ще направя изявлението през февруари. Знам, че догатките са неизбежни, но няма да свършат работа. Говорих за това тук, само защото искам когато обявлението се случи тези, които се интересуват, да имат свободен достъп до него, както и до свързаната с това информация. Въпреки това, с цел да поясня поне малко, ще кажа … Не, няма да има промени в Земята, нито извънземни ще кацнат, не, небето няма да падне и не, Земята не може да бъде преместена, не, Обама няма да бъде разобличен… Това, което ще бъде обявено, в действителност е много повече. Честно. Но не всички ще са съгласни. Аз казвам, че с течение на времето хората в крайна сметка ще осъзнаят, че цялостното развитие на нашия вид е радикално променено в този ден през февруари 2014 година. Ще е нужно известно време за да може хората да го разберат. Но това ще се случи“.

инфо: http://nepoznato.energetika-bg.com/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

11 коментара
 1. Анонимен 10 години ago
 2. Анонимен 10 години ago
 3. Петър Велчев 10 години ago
 4. Анонимен 10 години ago
 5. sinclar81 10 години ago
 6. Анонимен 10 години ago
 7. Анонимен 10 години ago
 8. Анонимен 10 години ago
 9. Анонимен 10 години ago
 10. NJMAM 10 години ago
 11. stefan 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.