Паразитите в организма – причинители на всички болести (рецепти за прочистване)

паразитиВсе повече учени са на мнение, че туморът представлява разплодила се колония микропаразити и може сама достатъчно бързо да изчезне без операция чрез вътрешно приемане на капки йод или Луголов разтвор, водороден прекис, клюква (северно блатисто растение) и други антипаразитни средства.

Микропаразитите се явяват главна причина за мъжкото и женското безплодие и импотентност (поразяване на пикочополовата система с колонии паразити), помятанията (организмът изхвърля атакуващите плода паразити, а заедно с тях и самия плод), преждевременните раждания, детската смъртност, болестите, физическите и умствени отклонения, лошата успеваемост, алкохолизма, наркоманията и т.н. Хората, които са се избавили от паразитите, губят влечението си към спиртните напитки, бирата, пушенето, кафето, месото, наркотиците: чистият организъм, чистата клетка на човека ги отхвърля. Всичко това го изискват паразитите.


Фармацевтичният бизнес няма за цел да лекува рака и другите смъртоносни болести, тъй като печели от борбата със симптомите. Напротив – лечението често влошава състоянието на пациентите и голяма част от тях умират. Например отровата от химиотерапията убива както раковите, така и здравите клетки и в крайна сметка – самия човек. И дори не парите са крайната цел.

Елитът иска да намали населението, поради което хората преждевременно трябва да страдат и умират.

През 1969 г. д-р Ричард Дей заявява: ”Сега можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация се пази във фонда на Рокфелер и може да се обнародва при наличието на съответно решение”. В частност Дей казва, че ако хората умират бавно от „рак или нещо друго”, то ще може да се забави темпа на прираст на населението.

Италианският лекар Тулио Симончини е от малкото медици, които успешно лекува хора в последния стадий на рака. Според него злокачествените образувания са разраснала се гъба кандида (подобна на дрожди гъба, с паразитна природа, живееща в организма на здравите хора, чийто силен имунитет я държи под контрол, но при отслабването му, гъбата се разпространява по цялото тяло и образува злокачествени тумори). Затова имунната система е ключът към оздравяването, както и периодичното обезпаразитяване на организма и изключването на химически вещества в храната и водата.

Когато Симончини разбрал, че ракът има гъбична природа, започнал да търси ефективен фунгицид. В течение на работата му обаче станало ясно, че противогъбичните препарати не са ефикасни. Гъбата Кандида мутира бързо и дотолкова се приспособява към препарата, че започва да се храни с него. Оставало само провереното и достъпно средство срещу гъбичките – сода бикарбонат. Неизвестно защо гъбичките не могат да се адаптират към натриевия бикарбонат. При пациентите на Симончини натриевият бикарбонат се вкарва непосредствено в тумора с помощта на приспособление, наподобяващо ендоскоп (дълга тръбичка, която използват за изследване на вътрешни органи). След като успял да излекува няколко пациента, Симончини представил данни на италианското министерство по здравеопазване с идеята да се направят по-обширни изследвания в интерес на медицината и хората.

Италианското министерство обаче не само не разгледало изследванията му, но и го лишило от медицинския му лиценз заради лекуване на пациенти с неодобрени лекарства! Вкарва го затвора за 3 години. Симонсини не се предава и продължава лечение на най-тежките случаи. За него може да се разбере само чрез интернет.

Есенно-зимният и пролетният период са време, когато става активизиране на паразитите, възникват вирусни епидемии, затихва всичко в природата, появяват се депресии. Депресията е явен признак за пренаселеност на организма с паразити и шлаки. И това е най-доброто време за антипаразитна профилактика и очистване на организма. Неслучайно всички главни пости във всички вероизповедания (Рамазан, Коледен пост, Великия пост) идват именно в това време. Великият пост е идеалното време за провеждане на пълен курс на антипаразитно очистване.

РЕЦЕПТИ ЗА ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ

Тибетска рецепта при възпалителни процеси в белите дробове:

1 супена лъжица сок от лук се смесва с 1 супена лъжица мед. Тази комбинация се взема 3 пъти на ден, но само в дни, когато Луната расте.

***

Зелени орехи, събрани преди 24 юни, се прекарват през месомелачка, смесват се 1:1 с мед, сместа се излива в бутилка, затваря се и се оставя да престои един месец на тъмно прохладно място. Съдържанието на бутилката периодично се разклаща.

Приема се по 1 чаена лъжичка, 3 пъти на ден преди ядене.

Показания. При чернодробни и белодробни полокистози, при всякакви заболявания на черния дроб, стомашно-чревния тракт, а също и всички болести свързани с инфектиране. Силно повишава имунитета на организма. Целогодишната му консумация помага за лекуване на кожни болести, срещу които ортодоксалната медицина е безсилна. Пречиства кръвта, изхвърля паразитите от тялото, лекува базедова болест. Ефективно е при парадонтоза, карбункулоза и фурункулоза Срок на лечение – 40 дни.

***

Орехов ликьор

Продукти:
1 литър ракия,
40 броя малки зелени орехчета,
1 литър червено вино,
1 кг захар.

Зелените орехчета се заливат с ракията. Изчакват се 40-50 дни, след което се прецеждат. Прибавят се червеното вино и захарта и се разбърква. Налива се сместа в бутилка и енергично се разклаща от време на време през първата седмица. После се оставя 1 месец да се получи утайка, присипва се и е готов за консумация.

***

Настойка от зелени орехчета

Млади зелени орехчета, набрани в началото на юни месец, се нарязват на четвъртинки и се заливат с ракия или водка – 1 литър на 40 орехчета. Оставят се да престоят 40 дни на светло. След това се прецежда получената настойка и се съхранява на тъмно.

Приемане: на гладно се изпива 1/2 супена лъжица от настойката в продължение на 7 дни.

***

Листа на маслина

Листът на маслина се приема като отвара, на прах или извлек, за да се убият всички видове микроби. Активният компонент е олеропеин. За предпочитане е използването на 1000мг. олеропеин дневно, като част от антимикробната програма.

Изсушеният лист от маслина има приблизително 30мг. олеропеин, поради което се приемат 30гр. или 5 пълни ч.л. на ден. Тъй като отварата е горчива, можете да приемате част от него на прах, разбъркан в сок.

Варете на тих огън 30гр. изсушени листа на маслина в 1л. вода за 1-2 часа. Изцедете охладете и пийте от 3 до 5 чаши дневно. Не е известно наличието на токсичност от листата на маслина или олеропеина при хората.

При опити с животни с високи дози, като 1г/кг. тегло, приемани в продължение на 7 дни, не се установява никаква токсичност. Олеропеинът е толкова безопасен, че изследователите не успяха да определят смъртоносна (LD50) или токсична доза. Изследванията също така показали, че екстракта от лист на маслина не убива здравите лактобактерии в нашите черва.

Еленоликовата (elenolic) киселина – един от хидролизните продукти на олеропеина, унищожава или спира растежа на много видове паразити като – кръгъл червей, кукести глисти (анткилостома), тения и плосък червей, в доплънение към бактериите, вирусите и гъбите. Екстрактът от лист на маслина е водещ и широко се използва при болните от ХИВ и СПИН.

***

Пелин

Пелинът е ефикасен срещу най-много микроби, включително бактерии, вируси, паразити и особено гъби. Най-използваният е artemisia bsintium, но също може да се използва и artemisia annua или sweet annie (вид сладък пелин). Всички те имат различни активни вещества и за това може и дори ще бъде по-добре да се използват като смеси. Те не бива да се използват по време на бременност и да не се вземат в големи дози за повече от един месец.

За да се избегне горчивия вкус на пелина, смесете пълна чаена лъжичка прах, в малко студена вода или сок и пийте веднага. Вземайте 1 чаена лъжичка три пъти дневно.

Горчивите качества на чая от пелин, стимулират храносмилателната система (стомах, черен дроб, панкреас и жлъчния мехур). Поради това му качество пелинът се използва и за лечение на жълтеница. Затова, в допълнение към приема на пелин в студена вода, част от него може да се пие и като отвара по време или след хранене.

Направете пелинов чай, добавяйки 1 пълна чаена лъжичка от билката (или  1ч.л. с връх прах от пелин) към 1 чаша кипяща вода и оставете да се накисне за 10-15 минути. Може да го подсладите със стевия и да добавите малко мента. Най-добре е да го изпиете на един дъх, а след това да изпиете нещо по-приятно на вкус. Децата и свръхчувствителните към вкуса му могат да използват пелин на прах в капсули (от 3 до 5 капсули, 3 пъти дневно) или само сладък пелин (sweet annie).

***

Разтвор на Лугол

Ако имате причина да смятате, че другите средства не са унищожили паразитите от кръвта или вътрешните тъкани, вместо с едно от прочистващите билкови средства, можете да направите курс с разтвор на Лугол. Именно така д-р. Трус лекува първоначално своите пациенти.

Разтворът на Лугол е вътрешен йоден разтвор, предназначен за отстраняване на кандида, вируси и микроби в кръвта. Вземате 100мл. разтвор на Лугол (наречен също „воден йоден орален разтвор” от химиците).

Направете си тест, като вземете капка воден разтвор, вместо само вода, за да намалите силата на вкуса. Ако това не предизвика алергична реакция, продължавайте да вземате по 6 капки, 4 пъти дневно в течност или смесен с храна, но не заедно с витамините A, C, E, екстракт от семена на грозде или цистеин. Йодът е оксидант и ще бъде добре да намалите приема на антиоксиданти, по време на приема му.

Продължете 3 седмици, но спрете, ако развиете нежелателни реакции. Не вземайте йода повече от 3 седмици, защото той ще се намеси в работата на щитовидната жлеза. Ако е необходимо повторете курса след няколко месеца.

***

Чесново пречистване

Пресният, суров чесън е мощно антимикробно и антипаразитно средство. Дори и в разреден разтвор на повече 1: 1000 той убива бактериите и гъбите. Когато чесънът е счукан, неговите ензими преобразуват устойчивия алийн в алицин.

Алицинът има активен кислороден атом, който убива микробите, като окислява клетъчните стени. Лактобацилите също имат свойството да убиват други микроби с кислород (от водородния пероксид). За да се намалят до минимум неприятните реакции от типа на главоболие, гадене и стомашно-чревен дискомфорт, е желателно да се приема силен лаксатив заедно с чесъна.

***

Студено пресовано слънчогледово олио /шарлан/

Сутрин, преди измиване и пиене на вода, с една лъжица олио се жабурка устата 15-20 минути, като се прекарва бавно между зъбите. Да се внимава да не се поглъща дори капка от олиото при изплакване на устата, защото всеки остатък от олиото съдържа токсични елементи и множество бактерии и вируси.

В началото олиото ще е високo вискозно, но след няколко минути то ще започне да става по-“тънкo” и бяло като избелена вълна. След изплюване на олиото се изплаква устата няколко пъти с вода с 4-5 капки йод. След измиване на зъбите четката за зъби се почиства със същия разтвор.

С олио терапията се лекуват мигрена, главоболие, бронхит, болни зъби, тромбоза на артериите, хронични заболявания на кръвта като левкемия, също така артрит и свързаните с него заболявания, неврофизиологична парализа, екзема, стомашен ентерит, перитонит, сърдечни заболявания, бъбречни болести, менингит, и хормонални нарушения при жените напълно се отстраняват от организма.

***

Бъзак

Бъзак (Sambucus ebulus) или тревист бъз (още бъзе, бъзовляк, бъзуняк, ниско бъзе) е тревисто многогодишно растение, вид бъз, с дълго, пълзящо, силно разклонено коренище. Зелените плодове са отровни, използват се зрелите ( при децата могат да предизвикат гадене и повръщане).

Противоракова настойка

Бере се добре узрелият плод (за да имат лечебни свойства), който прилича на боровинка и е с почти същата големина. Бере се в края на август и началото на септември. Не се мие. Плодчетата се нареждат в буркани, като се редува един ред бъзак, един ред захар, докато се напълни до горе. Последният ред захар трябва да е по-дебел, за да не позволи ферментация. Бурканът се покрива с марля, за да може да „диша“. След това се изнася на място, където има слънце, за да може да ферментира.

Според народния лечител Петър Димков се поставя на тъмно място и се прецежда след около 40 дни, а според други източници след две седмици се затваря и се слага в хладилника. Последните няколко дни се бърка с дървена лъжица, за да се разтвори захарта. Може да се направят 2, 3 или 4 буркана, но поне два са необходими, за да стигнат до другата година. Взема се по една чаена лъжичка сутрин на гладно 10 минути преди хранене всяка сутрин. Пак Петър Димков описва, че остатъкът от прецеждането му е служил за основа на „бъзово вино“, от което е изпивал по чаша-две вечер.

***

Джинджифил

Два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед. Сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.

Да се ползва само НЕметална лъжица! Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни.

***

Смесват се 3 части органик (био) кленов сироп с 1 част хлебна сода. Сместа се разбърква на слаба температура (не повече от 40 С) в продължение на 5 минути и се приема по 3 ч.л. дневно в продължение на 1-2 месеца.

инфо: http://kvantov-prehod.org

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

36 коментара

 1. Анонимен октомври 28, 2013 11:19 am  Отговор

  Много благодаря за богатата и полезна информация

 2. zone октомври 28, 2013 2:01 pm  Отговор

  Супер, страхотна статия!

  • Анонимен ноември 1, 2013 10:15 pm  Отговор

   А бе, хора! Кой ви доказа, че това е истина?

 3. Pepi Zdravcheva октомври 28, 2013 9:44 pm  Отговор

  Почти винаги намирам противоречия в тези статии-в рецептата с джинджифила,
  не трябва да се бърка с метална лъжица,ама иначе се стърже с метално ренде,което е още по лошо….

  • Анонимен октомври 29, 2013 5:54 am  Отговор

   да, забелязах това и аз

  • Анонимен октомври 29, 2013 11:07 am  Отговор

   Никъде не писано за метално ренде,пласмасови се продават навсякъде-аз имам такова,специялно за джинджифила,а ефекта е голям наистина.

  • Анонимен ноември 4, 2013 8:35 pm  Отговор

   Не на джинджифила пречи“желязото“-ренде или лъжица,а на меда,готовата смес,джинджифилът с каквото и да го режеш микроелементите му си остават в него,докато при меда ако изядеш супена лъжица мед и тя е метална се губят 40-60 на 100 от полезните му микроелементи.

   • Анонимен януари 7, 2014 11:32 pm  Отговор

    ами меда къде се извлича? – в метална! центрофуга

  • Анонимен февруари 6, 2014 4:51 pm  Отговор

   Дървена лъжица се използва не заради джинджифила.а заради меда.

  • Анонимен февруари 12, 2014 1:04 am  Отговор

   къде прочете ,че трябва да е метално?

 4. sisi октомври 28, 2013 9:48 pm  Отговор

  това с лука и меда действа-още преди 20 г го правих-за настинки и кашлица-при деца на 1 -6 годинидавайте кафяна лъжичка

 5. sisi октомври 28, 2013 9:50 pm  Отговор

  прави се така-1 пюряно буркаче разтопен мед-и вътре сока от 1 малка глава лук
  смесва се и се дава на гладно 2-3 пъти на ден

 6. Анонимен октомври 28, 2013 11:02 pm  Отговор

  От година малките плодчета на бъзака ги замразяваме във фризера и сутрин на гладно поглъщаме по 20 зрънца

  • Анонимен октомври 29, 2013 12:40 am  Отговор

   i za kakvo go piete(qdete) to4no?

 7. Анонимен октомври 29, 2013 11:38 am  Отговор

  Престанете да правите реклама на този доктор Симончини, защото това е най-големия мошенник измежду лекарите. Никой не е излекувал от рак а десетки са починали след неговата намеса. И не е вярно, че се прикриват заслугите му, за да печели фармацефтичната индустрия. Напротив, правени са много експерименти с болни животни по неговия метод и абсолютно неса дали положителен резултат. Точно поради тази причина е бил в затвора и въпреки всичко, сега продължава да си прави експерименти с болни нелегално. И понеже му е забранено да практикува в Италия, той се подвизавал в Албания.Последният случай е от лятото на тази година, поради който го издирват в Италия. Жертвата е 27 год мъж с тумор в мозъка, който след второто преливане на сода директно в тумора, умира веднага. Човекът е бил на крака и се е чувствал добре преди преливанията и веднага след това изпада в кома и умира. Въпреки всичко, той е взел преди това 20 хил евро от родителите на момчето, а след смърта му се е покрил веднага и сега го издирват. Такива изроди трябва да ги вкарват в затвора и да не излезнат от там, докато са живи! Никой няма право да се облагоделства за сметка на нещастието на други.

  • Mila ноември 14, 2013 7:29 pm  Отговор

   най накрая ниакои мислещ тук

 8. Румяна Куманова октомври 30, 2013 3:49 pm  Отговор

  Подкрепям анонимния колега. Не бива да се пишат такива измислици, защото хората могат,вярвайки на тях, да си навредят! Но за бъзака мога да потвърдя със сигурност, че усилва имунитета, помага за разреждане на кръвта и сваля кръвното налягане до известна степен.

 9. Анонимен октомври 30, 2013 4:23 pm  Отговор

  има и керамични

 10. Анонимен ноември 3, 2013 9:48 am  Отговор

  Благодаря ,че се популяризират тези древни рецепти ,те не са на никой ,а на хората които са ги запазили до днешни времена,сега просто се пре откриват!!!

 11. Анонимен ноември 15, 2013 10:56 am  Отговор

  Споделям напълно мнението на Анонимоус по отношение на Симончини, освен че е убил много хора ,даже си е позволил да ги цитира като клинични случаи на напълно излекувани пациенти…може би на онзи свят е наистина така.

 12. Анонимен януари 6, 2014 11:11 am  Отговор

  рецептите с малки зелени орехчета, не разбрах цели ли се заливат с мед или им се изкарва ядката от вътре и се слага само тя.Вижда ми се съмнително да се слагат целите орехчета и затова,все пак да ви попитам.

  • Нели януари 22, 2014 9:01 pm  Отговор

   Орехчетата се слагат цели. Те се берат през юни и тогава не можеш да вадиш ядка, а и ефекта е от зелената обвивка. И къде видя,че се заливат с мед?. Прочети рецептата пак. :)

 13. Анонимен януари 7, 2014 10:19 am  Отговор

  БОЛНИ МОЗЪЦИ!!!!!!!

 14. Plamen януари 8, 2014 7:51 am  Отговор

  Болни мозъци. Природата/или Създателя са посочили методи за помощ при рака . Рака не е гъба. Гена МИК се побърква при определени обстоятелства и дава грешни команди на ядрото на човешката клетка-тя започва да се дели неконтролируемо, създава се колония човешки клетки неподвластни на мозъка и душата. Много горещи минерални води унищожават тези мутирали клетки. Помагат и доста растения и плодове. За превенция най ефикасни са ядки от каисий

 15. Анонимен януари 8, 2014 11:29 am  Отговор

  Променете средата в организма от киселинна в алкална и вече няма да има условия за болести и паразити!

 16. Анонимен януари 9, 2014 2:05 am  Отговор

  da, tova poslednoto mi haresva.

 17. Анонимен януари 9, 2014 1:29 pm  Отговор

  Това с тревистия бъз го ползвам от 1995г., но си го правя на конфитюр и си го хапвам – по 1 чаена лъжичка сутрин на гладно – от „Българска народна медицина“ на Петър Димков го прочетох навремето.Идеята е, че пречиства кръвта, а като е чиста кръвта се чисти и всичко останало.И това с орехчетата и виното го правя от десетина години, тъй като имам проблеми със щитовидната жлеза – помагат и двете.Ползвам също така и хума, която доста добре извлича съдържимото на разните образования…А мож би сте чували и за силициевата вода – тя се получава като активираш водата с малко камъче кремък – ефекта от тая вода е поразителен.Природата ни дава много неща, но по нейния начин става малко по-бавно и затова всички посягат веднага към хапчето, като си мислят, че действа веднага, но то само притъпява болката и не те лекува.Медицината е тази, която може да постави диагнозата, а природата/бог ни дава уникални средства за лечение и ако двете – медицина и природа бъдат ползвани от нашите лекари резултатите ще са само в полза на болния.

 18. Magnolia януари 10, 2014 9:41 am  Отговор

  Хубаво е ,че има компетентни хора, които да помагат на другите….! А това-за ПОСТИТЕ – наистина е вярно!!!!Пречистват не само душата, но и тялото и са много здравословни!!!!!!! Накрая се чувствам като окрилена!!!!! :)

 19. Анонимен януари 10, 2014 11:52 am  Отговор

  Много строг и достатъчно дълъг хранителен режим помага с-у гъбични заболявания, както и прочиства твърде добре… От изброените ползвам олиото, плод бъзак , джинджифил с мед, потвърждавам описаните действия.

 20. eli nikolova януари 10, 2014 12:36 pm  Отговор

  Dy6terq mi strada ot zabolqvane na kostite stra6ni bolki poduvaniq ,temperatura ponqkoga ,bolkite sa po krakata ,ryzete ,gyrba ,po zqloto tqlo slu4va se da ne moje i da stane a e na 30 ima 2 momi4eta nikoi doktor do sega ne moja da q izlekuva ili da kaje bolestta .Ot 24 godi6na e taka.posledno koeto i kazaha e vyzpalenie na suhojiliqta ne znaem kakvo da pravim .Ako nqkoi moje da pomogne sys ne6to mnogo 6te sym Blagodarna. Maika Eli

  • Анонимен март 15, 2014 10:56 am  Отговор

   В 10 милилитра йодна тинктура разтворете 5 таблетки аспирин и разбъркайте добре, докато сместа се обезцвети. Намажете с нея болезнените участъци и обуйте чорапи или си сложете ръкавици, за да затоплите мястото. Останете така през цялата нощ. Продължете курса на лечение, като 2 седмици подред се мажете всяка вечер. После направете почивка от 1 месец.

 21. Анонимен януари 10, 2014 11:21 pm  Отговор

  хомеопатия.

 22. eli nikolova януари 11, 2014 7:55 am  Отговор

  Pory4ala sym i magnezievo olio za raztrivki po tqloto i oblek4avane na bolkata .Tyk vyv Malta ne znaq da ima hemeopati4en kabinet i ne znam kak 6te stane.To tolkova pari se dadoha 4e ve4e ne znam.

 23. Анонимен февруари 2, 2014 12:45 pm  Отговор

  milicinata i bilkite trqbva da sa zaedno za glada e vqrno pro4istva organizama .az bqx mnogo zle i si mislex 4e kato ne se xranq 6te ymra po barzo no stana obratnoto sled kato mi se pro4isti organizama az stanax ot legloto na koeto lejax 9 meseca v mnogo tejko sastoqnie zaxranix se sas kompoti predimno 4erveni.Piq bilki ne qm tlasto .No LEKARITEsa6to mnogo mi pomognaxa i mi pomagat.

 24. Анонимен февруари 6, 2014 1:27 pm  Отговор

  Наистина, моля Ви, спрете да разпространявате такива врели-некипели. Пости, сокове и билки може да са полезни и да Ви карат да се чувствате как ли не, но не обявявайте измишльотини за чиста монета! Не профанизирайте темата за болестите и особено тежките като рака! Майка ми имаше тумор и две години отказваше да се подложи на изпитано лечение, а се опитваше с подобни чудодейни методи да се излекува. В резултат, състоянието и се влоши и накрая, все-пак се подложи на операция, която беше успешна и сега е жива и здрава. Такива статии са неетична манипулация по темата и може да генерират няколко „клика“ в сайта, но съшо могат и да убият хора!

 25. Анонимен март 17, 2014 10:06 pm  Отговор

  Майка ти просто е имала късмет! Мойта нямаше и ако знаех за тези неща преди 20 години може би щеше да е жива още!

Оставете коментар