Сноудън е разкрил тайната на ЦРУ за слънчевия апокалипсис, който се очаква през септември (видео)

с

Едуард Сноудън

Стотици милиони хора може да загинат през септември. От 14 години Белият дом знае за предстоящите слънчеви изригвания, но крие тайната. Резултатите от изригванията носят кодовото наименование “killshot.

Това твърди бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън, цитиран от руското информационно издание Еsoreiter.ru.  Звучи невероятно, но документите, предоставени от Сноудън доказват, че още преди 14 години неговите колеги от Централното разузнавателно управление са знаели, че предстоящите катаклизми са неизбежни. Оттогава правителствата по света се подготвят за глобален глад.

Според Сноудън ЦРУ е наело по проекта „Звездни врати“ хора с феноменални способности, които могат да чувствуват географски и хронологично отдалечени събития, с цел да се предотвратят евентуални глобални щети.

Като част от работата по този проект НАСА е предоставила 30-годишен достъп към всички комуникационни системи, които използва. Според свръхсекретни докученти на Федералното буро за дайствия в извънредни ситуации (FEMA), последствията от слънчевите изригвания ще бъдат ужасни. “Кillshot” ще срине електрониката, ще настъпи остър недостиг на храни и питейна вода.

Достъп до ресурсите след катаклизмите ще има само управляващият елит, който ще оцелее в специални съоръжения, градени по времето на студената война и способни да издържат ядрени атаки, твърди, Еsoreiter.ru, позовавайки се на разкритията на Сноудън.

За възникването на гигантска черна дупка на Слънцето съобщиха американски учени и публикуваха снимки, направени от SOHO – слънчевата обсерватория на НАСА и Европейската космическа агенция (European Space Agency/NASA Solar and Heliospheric Observatory). Дупката с диаметър 1 милион километра е ила зафиксирана на 18 юли 2013 года. Според директора ва астрономическата обсерватория на Иркутския държавен университе Сергей Язев, подобни дупки са източник на мощен слънчев вятър, който предизвиква силни магнитни бури на Земята.

инфо: http://www.blitz.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. gega 11 години ago
  2. Анонимен 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.