Извънземни кораби са кацали на Рилските езера

Извънземни се спуснали между Бъбрека и Окото

а3

На Рилските езера са кацали извънземни кораби, като дори са оставили следи за посещението си в България – пише „България днес”. Новината изнася пред изданието проф. Петър Велинов от БАН, който пък от своя страна използва за източник на информацията си десетки разкази и сигнали от очевидци туристи, посетили природния феномен.

Според учения от Центъра за космически изследвания на мястото, където е кацнало НЛО, нивата на радиация са изключително завишени.

Професорът лично се е заел да изследва мястото, за да разнищи космическата мистерия и наличието на извънземна форма на живот.

Само преди седмица Велинов се качил за пореден път на Седемте рилски езера за празника на Бялото братство. „Всички сигнали и разкази на очевидци сочеха място във вид на конус между двете езера – Бъбрека и Окото. След поредни сигнали на очевидци измервахме завишена радиация на мястото, която при други обстоятелства е нормална. Това е вероятен знак, че космически кораби на извънземни са кацали в района” – коментира ученият.

Според Велинов е твърде вероятно скоро да бъдат направени разкрития за НЛО, които ще предизвикат силен интерес в цял свят, тъй като в района на рилските езера наистина се случва нещо мистериозно – отбелязва изданието.

инфо: http://www.epochtimes-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.