Астронавти не смеят да говорят за НЛО; лов на вещици за изследователи на паранормалното

извън

Бивши служители на НАСА и НАТО разказват какви методи използва агенцията, за да скрие съществуването на НЛО, съобщава порталът Collective Evolution, цитиран от Vesti.ru.

Инженер-механикът д-р Бергран разказва, че НАСА специално потъмнява снимките от Луната, за да не може публиката да види нещо подозрително върху тях. Веднъж той анализирал снимка на земния спътник и видял странни обекти върху нея. Когато докладвал на колегата си за това, той се смутил и казал, че смятал, че достатъчно са затъмнили обектите, за да не се вижда нищо.

Д-р О’Лийри, който се занимавал с изучаване на Марс и присъствал при създаването на прочутото Лице на Марс, заявил, че снимката е била редактирана, за да се размажат очертанията на „лицето“ и да стане то подобно на природен феномен, а не на изкуствено създаден обект.

Боб Дийн, сержант-майор на НАТО в оставка, разказал, че правителството е унищожило 40 видеа с кадри от програмата „Аполо“, в рамките на която е осъществено пилотирано кацане на Луната. На загубените видеокадри били запечатани самият полет, кацането на земния спътник и движението на хората по повърхността. Причината аз унижаването на снимките била смятането им за социално и политически неприемливи.

Дона Хеър, работила за НАСА, твърди, че астронавтите редовно се сблъскват с НЛО в Космоса, но не могат да разказват пред обществеността за тези срещи, тъй като са заплашвани от правителството.

В същото време уфолози твърдят, че правителствата от различни страни ги преследват. В последно време зачестили случаите на гибел на конспиратолози при подозрителни обстоятелства.

Лов на вещици

Уфолози, ловци на духове и прочие изследователи на паранормални явления от различни страни са на мнение, че властите са започнали да изтребват тези, които искат да знаят повече от другите. Това лято например при странни обстоятелства са загинали поне двама любители на „тъмната страна на реалността, съобщава Metro.

През юли стана ясно, че индийският ловец на духове Гуарав Тивари е открит в дома си мъртъв при загадъчни обстоятелства. Буквално няколко дни след тази трагедия загинал полският гражданин Макс Спайрс, който според някои данни участвал в секретна правителствена програма по разработката на супервойници. Причината за смъртта на Спайрс остава неизвестна, но неговите привърженици не се съмняват, че полякът е бил ликвидиран от властите.

„Не познавах Макс, но един човек, тясно сътрудничещ с правителството, ми разказа, че в неговия случай да бъдеш убит, е най-добрият комплимент. Смъртта на Спайрс означава, че той толкова качествено е изпълнявал своята работа, че е станал опасен за властите“, казва авторът на блога Expolotics, посветен на възможни загадки на Вселената.

Найдждъл Уотсън, автор на ръководство за изследователи на НЛО, твърди, че винаги е имало „лов на вещици“ за неговите съмишленици.

„През 60-те години поне 137 изследователи от всички, които са имали отношение към пришълци, са открити мъртви при загадъчни обстоятелства“, казва писателят.

Уотсън привежда и други потвърждения на теорията си. По-конкретно той не изключва, че американският президент Джон Кенеди може да е бил „отстранен“ заради това, че се е добрал прекалено близо до разгадаването на произхода на извънземните.

Така или иначе, нито Уотсън, нито британските журналисти дават съвети на ловците на НЛО как да се предпазят от преследванията на земните сили.

инфо: drevnite.com

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.