Астро: Да се избягват места и хора, където са възможни конфликти

Луната влиза в знак Овен в 06:38ч на 21 юни и ще остане до 14:59ч на 23 юни

С Луната в Овен е наложително да се включите в някакъв вид активна дейност: да не правите нищо в тези дни, ще предизвика лошо настроение, депресия, обостряне на болести, кавги. Докато сте вкъщи, може да се заемете да вършите домакинска работа, почистване, ремонт. Разходките и спорта са много полезни. Трябва да прекарвате повече време на чист въздух, така че клетките да бъдат наситени с кислород, тъй като през този период на тялото особено му липсва.

Дните на Овена се характеризират с вълна от емоции, както положителни, така и отрицателни. Повишава се емоционалността и чувствителността. Това е време на индивидуализъм, следователно като цяло не допринася за укрепване на отношенията.

Отрицателното влияние на Луната в знака Овен се характеризира като зачестяват кавги, конфликти, наранявания. Голям е рискът от грешни решения поради прибързани и необмислени действия. Трябва да се избягват места и хора, където са възможни конфликти, както и всякакви спорове.

При Луна в Овен уязвима е главата и органите по нея – очи, уши, нос, горната челюст. Не се препоръчва да правите, вадите и лекувате зъби в тези дни. Често срещано явление са главоболията, мигренозните пристъпи се изострят.

Лунен календар: 22 лунен ден от 01:46ч на 21 юни до 02:07ч на 22 юни

Ден на висшата небесна мъдрост. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползва. Препятствията, които застават пред вас, не са големи и могат само да ви стимулират. Необходимо е да виждате положителната страна на всичко, което се случва с вас. Добър ден да преосмислите действията си.

Добре е да проявите щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не бива също да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишни спорове и конфликти. Въздържайте се от критики и лидерство.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не е подходящо за работа в екип.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

След подстрижката в този ден може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Слънчев календар – 3 слънчев ден –  Приветстват се всички творчески начинания. Силата на словото достига своя пик. Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.