Астро: Днешният ден е посветен на любовта

зодии

Луната е в знак Риби до 09:59ч.

Луната се движи на празен ход от 02:48 ч до 09:59ч. Настъпва период на безвремие, когато в определен промеждутък от времето всичко спира или се движи в забавен темп. Или нищо не се случва, или ситуацията излиза извън контрол, предизвиквайки инциденти, нещастия. Смята се, че през това време Земята остава без надзор от небесните сили, без закрилата на Ангелите-Хранители и силите на Дявола по-лесно проникват в подсъзнанието на хората и го манипулират. Това е точно времето, когато нашите ирационални, нереалистични решения създават непредвидени трудности – загубено време и придобивки, придобиване на безполезни неща, правим неудачни промени. Влошава се самочувствието, настроението търпи емоционални промени, предразположени сме към стресови състояния водещи до нервни сривове. По-трудно е за лекарите да диагностицират заболяванията и извършените операции могат да имат непредвидими резултати. С една дума не предприемайте нищо важно!

В 09:59ч Луната преминава в знак Овен.

Силата на Овена прави човек нетърпелив, не може търпи наличието на невидими окови. Често се наблюдава желание всичко да се направи веднага. Дните на Овена са топли, качеството им е сухо и топло. Почти винаги времето е хубаво и подходящо за разходки. Дори да е покрито с облаци небето, времето пак ще е топло. Да не се претоварва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. Добре е да се пият по малко течности. Колкото по-малко, толкова по- добре. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 14 лунен ден, който започва в 17:27ч на 21 октомври и продължава до 17:54ч на 22 октомври.

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Денят е много удачен. 14 лунен ден благоприятства началото на всяко важно дело. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Денят на силните, решителни действия, днес може рязко да се повлияе върху събитията.

В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Всяка физическа работа е полезна. Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като именно на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате.

Възможно е да се изпита тъга, меланхолия. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото – миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения. Най-удачно е да им отстъпите в този момент.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники.

Подходящо е за подстрижка. Тя не само ще укрепи вашите коси, но и ще подобри финансовото положение, а късметът отново ще обърне лице към вас.

В съня си можете да откриете символични отговори на най-важните жизнени въпроси. Сега подсъзнанието се опитва да ви подскаже какво трябва да правите, за да постигнете успех. Доверете се на вътрешното си усещане и интуицията. Не трябва да включвате страничен човек в тълкуването на сънищата си.

Следва 15 лунен ден (започва от 17:54ч на 22 октомври до 18:22ч на 23 октомври).

Днес е 6 слънчев ден – Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете намерите пътя към сърцето на друг човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях, правете им комплименти. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието. Желанието на жените в този слънчев ден е закон и не бива да им се отказва нищо!

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.